Doti12 jedź do mamy, to jakiś horror co piszesz, bardzo mi przykro Kochana, trzymaj się i nie daj ! masz dla kogo żyć !! tulę mocno !!
jej naskrobałyście tyle, że tylko przejrzałam i oczywiście nie pamiętam co kto, kiedy,
Marcia współczuję zęba, wyrywać to chyba w ciąży 8 nei można, bo to zabieg chirurgiczny, więc kicha.. może coś złagodzi ból, trzymam kciuki,
Kakakarolina drugi trymestr jak to pięknie brzmi !!
a co do rzeczy dla dzidzi, ja mam po Laurze wszystko, więc podejrzewam, że w 9 m-cy coś kupimy co brakuje, a lepiej się z większymi zakupami wstrzymać, choćby do tego 28 tyg., bo co wam po wózku, łóżeczku jakby coś się stało? ja po porodzie wróciłam do domu sama z mężem, nie wiedzieliśmy co z dzieckiem czy przeżyje, a w domu wszystko gotowe na nasz powrót, eh cały dzień przeryczałam nad pustą kołyską, nie chcę straszyć, krakać, ale te zabobony naszych babć są dobre, chronią psychikę
a jak tam po dniu babci i dziadka? moja mama z dwoma wnuczkami ledwo sobie radę dawała
stwierdziła, że a trzeciego ręki nie ma, hahah nam się weekend bardzo udał :-) no i chyba w ciąży nie jestem, bo mam mnóstwo energii, nic mnie nie mdli, nie boli, taki mi temperament przytulankowy się zrobił, że z męża ubranie leci, hahah oczywiście ukochany przeszczęśliwy