reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Hej Dziewczyny
Ja sie ostro wkrecilam w fotografie. Swoj wolny czas wykorzystuje na maksa a nie mam go za wiele. Generalnie wszystko nabralo takiego pedu, ze zdarza mi sie siedziec noca przy komputerze i obrabiac material.
I po myslec, ze zaczelo sie po prostu od bycia mama :)
Pozdrawiam i zmykam do mojego szkraba.

reklama
to ja też się pochwalę :) mały przeszedł do "średniaczków" niby ta grupa maluchów do 1,5 roku ale ciocie mówiły, że się nudził i że potrafi sam jeść i można się z nim już fajnie dogadać :)

justyna, k8 brawo :-)

a u nas faza na wspinanie, ja osiwieję normalnie, ostatnio po krześle na duży stół wlazł i pod barierką się przecisnął i wszedł na półpiętro po schodach :baffled:

K8, gratulacje dla Filipa :).
Jjustyna, Ty na prawdę masz 14-miesięczne dziecko? :) Gdzież mojemu Tymkowi do samodzielnego jedzenia... A tego typu programów nie oglądam i po obejrzeniu tego filmiku żałuję, że nie mam na nie czasu :)))).
Emka, jakkolwiek uciążliwe dla mamy są takie umiejętności to jednak bardzo przydatne ;). Mój Tymek miał 10 miesięcy jak przeczlapał na czworakach całe wysokie piętro schodów.

Dzag oczywiście nie je widelcem i nożem ;-) ale zje zupke jogurcik czy kaszke, pod koniec trzeba mu pomóc bo nie umie jeszcze "resztek" dojadać ale to większości dzieciom pomagają. jak chcę go nakarmić to muszę mieć drugą łyżkę i raz on sam a raz ja mu daję.
wchodzi sam po schodach trzymając się poręczy tylko zejść nie umie jeszcze.

reklama
a po schodach to młody dawno chodzi, dlatego mamy barierkę, ale on się przeciska pod poręczą i wchodzi, generalnie duży nie jest, więc ciągle gdzieś się wciska ;-)

justyna,
to niezły jest, Miłosz tylko rękami ładnie je i widelcem jak ma pokrojone na kawałki

Do góry