reklama
gosha_88
Fanka BB :)
Danuś, co się stało? Nie pisz tak, że nie przeżyjesz, musisz żyć dla Nikosia! Pisz nam, ulżyj w bólu. Wiem że to banalne ale czas leczy rany, poczekaj, nie rób nic pochopnie
Marcia dawaj test, nie ma co gdybać
A u nas niestety znów rutyna się zaczyna, m skończył urlop więc czeka mnie tydzień z dzieciakami. Dobrze że czwartek wolny. I dopiero wczoraj skojarzyłam że to nasza 4 rocznica ślubu..
Marcia dawaj test, nie ma co gdybać
A u nas niestety znów rutyna się zaczyna, m skończył urlop więc czeka mnie tydzień z dzieciakami. Dobrze że czwartek wolny. I dopiero wczoraj skojarzyłam że to nasza 4 rocznica ślubu..
marcia331
O ja pier....... jestem w ciąży!!!!!!! nie mogę w to uwierzyć. Jutro Tymek kończy roczek. To żeśmy mu prezent zrobili!!!!! Kurde co my teraz zrobimy????????? Niby chciałam ale nie do końca nam to teraz pasuje. Muszę ochłonąć bo mi się ręce trzęsą.
malinka1980
Marcia, moje gratulacje to cudowna wiadomośc. Czy można zaryzykować stwierdzenie, że to "mazurskie dziecko"?
Danuś, współczuję, myślę, że jak się Wyżalisz to zrobi Ci się lepiej na duszy.
U nas temperatura w końcu normalna, ale co tego jak ja dziś wylądowałam u lekarza z zapaleniem gardła i dostałam antybiotyk. Ech :-(
Danuś, współczuję, myślę, że jak się Wyżalisz to zrobi Ci się lepiej na duszy.
U nas temperatura w końcu normalna, ale co tego jak ja dziś wylądowałam u lekarza z zapaleniem gardła i dostałam antybiotyk. Ech :-(
malinka1980
Malinka78, wszystkiego naj z Okazji Roczku Młodego
Mart81
Marcia moje wielkie gratulacje. Ja miałam ostatnio fałszywy alarm ale byłam nieźle przerażona. Będziesz miała prawie 2 lata różnicy :-)
Danuś napisz coś więcej. W każdym razie tulę i przesyłam dużo sił.
Danuś napisz coś więcej. W każdym razie tulę i przesyłam dużo sił.
reklama
weronkazzz
tulęTolę
marcia, ale news! gratuluję! co dwa bąble to nie jeden, będzie dobrze, zobaczysz!
danuś, ściskam mocno, nie wiem co się stało, ale trzymam za Ciebie z całych sił.
malinka78, najlepszego dla Młodego!
danuś, ściskam mocno, nie wiem co się stało, ale trzymam za Ciebie z całych sił.
malinka78, najlepszego dla Młodego!