reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Dziękuje w imieniu Tymka za wszystkie życzenia, a w swoim imieniu za gratulacje :-)
Polisia to ja też jeszcze raz Tobie gratuluje. Widzę że masz już nowy suwaczek. Ja się chyba jeszcze trochę wstrzymam, bo jeszcze to do mnie nie dociera. Chociaż jestem meeeega zmęczona co przypomina mi o fasolce. No i jak jestem głodna to muszę koniecznie coś zaraz zjeść, bo inaczej mi słabo i niedobrze.

Gorgusia super że się odezwałaś, ale napisz coś więcej!!!!! Tęsknimy tu za każdą sierpniówką (lipcówką i wrześniówką też).

M. dzisiaj wybył z kumplami z pracy na gokarty i piwo. Będę musiała po niego pojechać. A niech ma chłopak coś od życia czasami ;-)

reklama
Marcia, polisia, gratuluję, trochę zazdroszczę, ale chyba na mnie jeszcze nie czas ;)
Marcia, a karmisz jeszcze? bo ja już nie od miesiąca, uff ;)
Danuś, tulasy, trzymaj się

Wróciłam, mam dostęp do netu, więc biorę się za nadrabianie. Danuś, wszystkiego najlepszego dla Nikosia :). Dużo zdrówka i radości. Marcia, również dla Twojego Tymka wszystkiego co najlepsze :). Malinka, dla "Młodego" ;) też wszystkiego naj naj naj!! :) No i niusy niesamowite tutaj :). Marcia, gratuluję Wam z całego serca :). Tak mi się wesoło robi jak czytam takie informacje. W zasadzie czytam emocje :))). Polisia, Wam również gratuluję. Piękny miesiąc na przyjście na świat :))) Super. Danuś, co się podziało złego? Rzuciłaś hasło, a tu dziewczyny się martwią. Odezwij się, nie znikaj teraz. Trzymaj się ciepło i mocno. Ufff. Ja w tym tygodniu mam urlop razem z M, więc trochę go wykorzystaliśmy. W niedzielę pojechaliśmy do moich rodziców, zostawiliśmy Tymka i w poniedziałek pojechaliśmy na 1 dzień w Tatry. Jeeeejku, jak mi tego brakowało... Trochę mi mało, ale lepsze to niż nic ;). Przespaliśmy się w Krakowie, a po Tymka na Śląsk wróciliśmy dopiero we wtoerk w południe. Super :). Teraz rzucimy się w wir zakupów mieszkaniowych ;).

U nas ok. Kacu rośnie i robi się z niego fajna mężczyzna ;) Coraz fajniejsza. M dostał propozycję pracy w Norwegii i teraz bijemy się z myślami co z tym zrobić. Studio funkcjonuje całkiem nieźle i mamy dużo klientek- wyniki już nawet -16kg! Jakoś jest. Pozdrawiam Was.

A tu o naszym studio http://studiofiguragarwolin.pl/

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo wiele miesiecy mnie tutaj nie bylo, za to na FB udzielam sie duzo ;)

Czytam i oczom nie wierze gratuluje polisia i marcia, jestescie dla mnie bardzo odwazne ja osobiscie nie poradzilabym sobie w takiej sytuacji!!! brawo brawo i jeszcze raz sciskam ;)

Wspólczuje Danus chociaz nie wiem co sie tam stalo...

U nas 12stego roczek juz stuknal zrobilsmy impreze na ogrodzie, Ollie oblowil sie prezentami i jest happy.

Dopiero od kilku miesiecy czuje ze zyje, zaczelam sie dogadywac z synem i macierzynstwo zaczyna byc bardzo mile (moje poczatki byly bardzo ciezkie) takze u nas wszytko dobrze, zajrze tu czesciej obiecuje ;):tak:

No proszę :). Wielki powrót :). Pewno że pamiętamy. Nawet nie tak dawno wspominałyśmy, co tam może być słychać u niektórych dziewczyn, które były ale się zbyły ;). Wpadaj częściej :).

Hejka. Najlepszego dla Oliego, Tymusia i małęgo malinki. Bardzo kuszące te zabiegi i wycieczka dla dwóch osób też, hihi. Rety rety będzie rodzeństwo, jak cudnie, gratuluje marcia, Ewa, polisia.
Mam rózne nastroje i to ma wpływ na wszystkiego nie regulowanie, no i moje lenistwo, albo pracoholizm znowu często nie ujawniam się z tych powodów. Szkoda, że nie widać kakaroliny, bo nie wiem gdzie te zdjęcia szukać z roczków.
Całuję gorąco. Jest luz

O jaaa, ale się porobiło, Marcia, Ewa, Polisia - GRATULACJE!!! :-)

Exotic no nie wierzę ;-)

Ja melduję, że żyjemy, mamy się świetnie, Leoś rośnie jak na drożdżach i jest małym wulkanem energii :-D więc niestety na bb nie mam już tak czasu jak kiedyś.. szkoda, bo brakuje mi trochę tego forumowego życia :tak: Może kiedyś uda mi się znów być na bieżąco..

Sto lat dla wszystkich roczniaczków, u nas już prawie miesiąc od urodzinek minął, teraz czekamy na drugie ;-)

reklama
Do góry