reklama
A ja wyszłam po 8 do lidla i w drodze powrotnej dzieć mi zasnął. Siedzę na placyku między drzewami, on smacznie śpi a ja nadrabiam internetowe zaległości
Strasznie mu się ze spaniem poprzestawiało, nie chce zasnąć przed 22... Dostał kubeczki z Ikei te co w wierze można ustawiać i na godzinę dziecko straciłam, dzisiaj rano też...
Strasznie mu się ze spaniem poprzestawiało, nie chce zasnąć przed 22... Dostał kubeczki z Ikei te co w wierze można ustawiać i na godzinę dziecko straciłam, dzisiaj rano też...
bejbi
Fanka BB :)
Dla Milenki cudnej panienki i Wikusia co w struny stuka,(może będzie gitarzystą), Tymonka małego ogonka (nie jednego kota za ogon wytarmosi); Miłoszka co miłuje ponad miare mame i oby tak dalej, Ameli porcelanowej damulki i dla Uli maminy rozrabiarki, Macieja ładnego ach jeja jeja, no i Marysi co siedmiu krasnoludkó zamieniła na brata w maminym brzuszku wszystkiego najlepszego z okazji ich pierwszych w życiu urodzin życzą mama z Zorindą
Mart81
Bejbi wow, ale żeś zaszlała :-)
a ja się zastanawiam co dzisiaj zrobić dla siebie i młodego na obiad, żeby zminimalizować dodatkowe źródło ciepła w domu jakim jest kuchenka czy piekarnik.
a ja się zastanawiam co dzisiaj zrobić dla siebie i młodego na obiad, żeby zminimalizować dodatkowe źródło ciepła w domu jakim jest kuchenka czy piekarnik.
kakakarolina
Mart póki co Ola zjadła jogurt zamiast zupy. Nie wiem czy dziś nie darować obiadu na korzyść kanapek.
Byłam dziś u lekarza powiedziała że Ola nie musi jeść do początku paździenika
Ma tylko pić jeść jajka (je co dziennie na śniadanie) i wędliny plasterek i jej styknie:-)
Byłam dziś u lekarza powiedziała że Ola nie musi jeść do początku paździenika
Ma tylko pić jeść jajka (je co dziennie na śniadanie) i wędliny plasterek i jej styknie:-)
reklama