reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
A ja wyszłam po 8 do lidla i w drodze powrotnej dzieć mi zasnął. Siedzę na placyku między drzewami, on smacznie śpi a ja nadrabiam internetowe zaległości :)
Strasznie mu się ze spaniem poprzestawiało, nie chce zasnąć przed 22... Dostał kubeczki z Ikei te co w wierze można ustawiać i na godzinę dziecko straciłam, dzisiaj rano też...

Dla Milenki cudnej panienki i Wikusia co w struny stuka,(może będzie gitarzystą), Tymonka małego ogonka (nie jednego kota za ogon wytarmosi); Miłoszka co miłuje ponad miare mame i oby tak dalej, Ameli porcelanowej damulki i dla Uli maminy rozrabiarki, Macieja ładnego ach jeja jeja, no i Marysi co siedmiu krasnoludkó zamieniła na brata w maminym brzuszku wszystkiego najlepszego z okazji ich pierwszych w życiu urodzin życzą mama z Zorindą :)

Bejbi wow, ale żeś zaszlała :-)

a ja się zastanawiam co dzisiaj zrobić dla siebie i młodego na obiad, żeby zminimalizować dodatkowe źródło ciepła w domu jakim jest kuchenka czy piekarnik.

Marta, chłodnika, gazpacho.

bejbi, szalona, a wiesz, że o Ili powstał wiersz. Nasza sąsiadka też amatorska poetka i za okazji jej roczku napisała o niej wiersz.

Mart póki co Ola zjadła jogurt zamiast zupy. Nie wiem czy dziś nie darować obiadu na korzyść kanapek.
Byłam dziś u lekarza powiedziała że Ola nie musi jeść do początku paździenika :-p
Ma tylko pić jeść jajka (je co dziennie na śniadanie) i wędliny plasterek i jej styknie:-)

reklama
Do góry