reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Danuś, trzymajcie się tam dzielnie, będzie dobrze, zdrówka dla Nikosia!

Spóźnione stolat stolat stolat i samych najlepszości dla Uleńki, Zosi i Maciusia!
aleź to zleciało!
u nas potrzeba dreptania ogromna, puszcza się dziewczyna kiedy tylko może ;-) ale but to Twój wróg! co robić? na śpiocha jej chyba zacznę zakładać, jak kiedyś irisson radziła...

reklama
Danuś trzymaj się jakoś !

u nas Nina gryzie, ale tylko dlatego, że ją swędzą dziąsła, ja krzycze to ta mała wariatka się cieszy :-p u mnie siostrzenica dzieci bije i panie w przedszkolu mają z nią duży problem, ma mocny syndrom jedynaka i Laurę też bije jak coś idzie nie po jej myśli, za to Laura kompletnie sobie w takich sutyacjach nie radzi, jak ktoś coś jej zabierze, uderzy, stoi i nie wie co zrobić :confused:

u nas też gorąco, czekamy aż Nina wstanie i nad jeziorko, dzisiaj waga pokazała 3kg mniej niż w zesżłym tyg., tyle ważyłam ostatnio przed urodzeniem Laury, czyli 74kg, tak mi praca dała w kość, ciekawe kiedy mi wrócą :no:

K8 nikt nie zrozumial bo skróty myślowe masz za krótkie. Jak piszesz posty o obcych gnojkach to wybacz ale kto tak pisze o bogu ducha winnych dzieciach. Uczysz dziecko ze bicie jest ok to jaka masz pewność ze jak mu ktoś zabierze autko to go nie chlasnie przez leb ? Bo nie jest cipa ? Skąd wiesz ze akurat titek nie będzie tym agresorem i gnojkiem podworkowym skoro jego mama gryzie to przecież to jest fajne . to ja wole żeby w wieku przedszkolnym moje dzieci byly cipami i jak im ktos zabawkę weźmie to wezmą sobie inna a nie rzuca do wydrapywania oczu. Dzieci uczą się przez naśladownictwo jak tata jest męski i autorutatywny to same będą do tego dążyć.

Usypiam olke. Pitla mi z lozka 20 minut temu i udaje ze jej nie ma. Bawi się cicho na drugim końcu mieszkania a ja leże w sypialni. Czekam AZ wróci i zasnie

Rety ale upal!!!!! Caly zeszly tydzien spedzilismy na suwalkach nad jeziorem i nie odczulismy tak tych temperatur. Teraz trzeba sie kisic w miescie. Chyba tez bedziemy zaliczac baseny bo inaczej nie damy rady.

O ile rano było znośnie jeszcze, o tyle teraz jest piekło:szok: Aaaaaa! Wróciłyśmy ze spaceru bo wytrzymać się w tym skwarze nie dało zupełnie, pomimo moich najszczerszych chęci...Jeśli to dopiero ma być preludium upałów, to ja nie wiem jak to zniosę:baffled:

Najwyraźniej za któtke te skróty ;) teraz wszyscy wyobrażają sobie jak gryzę dziecko do krwi i leje aż kwiaki wyjdą, no sorry...
U nas upały się skończyły i szans na kolejne nie ma, no ale to standard, bo zaczynam 10 urlop...

Najwyraźniej za któtke te skróty ;) teraz wszyscy wyobrażają sobie jak gryzę dziecko do krwi i leje aż kwiaki wyjdą, no sorry...
U nas upały się skończyły i szans na kolejne nie ma, no ale to standard, bo zaczynam 10 urlop...

E no nie, tak źle nie jest;-)

Też 10 zaczynamy urlop, trwam w wierze, że jednak będzie ładnie, bo jak nie...Mazury w malarycznym tyfusie, albo jesiennym chłodzie to klęska:no:

K8, na pewno nie wyobrażamy sobie jak zagryzasz dziecko :D. Wydaje mi się, ze wszystkim dziewczynom chodziło o tą drugą stronę. Nie to, co zatrzymuje się na Filipie, a to, co on przekaże dalej, innym dzieciom czy dorosłym. Ja to pipki bym nie chciała wychować, ale według mnie mądrzejszy jest ten, kto w obliczu agresji (czytaj: wyrwana z rąk zabawka lub praśnięty na placu zabaw ręką) odwraca się z wysoko podniesionym czołem i odchodzi i nie zbliża się do osobnika. Nie chcę, żeby zawsze oddawał, i chyba też o to chodziło innym dziewczynom. Wiadomo, w miarę czasu problemy będą przyjmowały inny format, na swojej drodze też pewnie niewychowanych upierdliwców natrafi, ale mam nadzieję, że te problemy będziemy rozwiązywać razem, a nie że się umówi po szkole na bitkę. Irisson, u nas tez ubaw po pachy jak się zezłoszczę albo krzyknę :D. Czasem aż się popłacze ze śmiechu potwór mały :p. Aia, uwierz mi, znam Twój ból. Do czasu ciąży nie było miesiąca, żebyśmy dwóch weekendów w miesiącu nie spędzili w górach. A tu od prawie dwóch lat taka bryndza. Ja umieram. Jestem uzależniona i jest mi źle bez gór. Dzisiaj załatwiłam z mamą przechowanie Tymka. Teraz będę myślała nad jakąś delikatną trasą, bo po prawie dwóch latach siedzenia na tyłku z moją kondycją jest tragicznie. Gdzie te czasy, co się po Alpach i Dolomitach chodziło... Teraz Beskidy mnie zmęczą :p.

reklama
Na razie to Titek to rasowa pipka. Jak mnie użre z nienadzka i krzyknę ał to ryczy, jak dopadnie się do niego Elmirka, czt Mela Nataszki albo Moniuta mojej kumpeli Mai to ryczy... One są niezdrowo podniecone na jego widok i muszą głaskać, ściskać i przytulać a on nie lubi małolat, preferuje starsze kobiety ;)

Do góry