reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Karolina właśnie moja śmiga od tygodnia tak super na biegowym, z górki z nogami do góry, pedałowy w piwnicy leży, na nasze szczęście bo pedałować nie umie i trzeba ją pchać :sorry:

Fenistil w kroplach dajemy 3 x po 10, to zbladło jej, ale nie wiedzieliśmy, czy bepantenem jej te strupy posmarować, a miałam iść do apteki, ale zapomniałam ;-)

ja miałam w tamtym tygodniu paczing kuchni, mam już wybraną, a jaką zmywarkę patrzysz? mi bosha pan polecał, a mam fajnego pana, bo mi już dobrą gazówkę i pralkę sprzedał, więc trafia w mój gust idealnie, a szafki w jakie kolory? ja poszłam jednak w klasykę, jasne drewno sobie upatrzyłam :tak:

reklama
Irisson a jakąś dokładną polecasz bo mam 15 minut na wybór. Więcej mi się nei chce na to przeznaczać czasu.
Zostawiam starą kuchnię dokupiłam tylko szafki wiszące bo mnie kiedyś stac nie było. Oczywiście inne i innej firmy. wstawię zdjęcia przed i po. bedą białe bo dół zostaje ciemno-drewniany

Maks też z góry zjeżdża. W lesie się tylko czasem pyta czy będzie auć :) jak jest bardzo wysoka i stroma ale jeszcze gleby nie zaliczył.

Karolina wiem, że bosh i jakoś 1230zł kosztowała, bo ja mam limit do 1300zł :-paaa i 90 cm 12 kompletów pomieści, ekonomiczna, mało wody bierze i ma jakis program automatyczny, no i srebrna, ale jaki model, to nie wiem, ja najszybciej kupuję we wrześniu, w każdym razie Pan mówił, że boshe najmniej zżerają prądu i wody

K8 no własnie siedzimy z mężem i myślimy, ale po tym co się dzieje teraz to może, fakt olać, tylko się boję, że zaraz Laura z przedszkola coś przywlecze :no:

Kakakarolina ja mam już lata zmywarkę Fagor teraz to fagor mastercook i kocham ja miłością czystą i olbrzymią i odpukać jest niezniszczalna a jak patrzyłam kiedyś na str firmy to fajne nowe zmywarki mają.
Ale Wam fajnie, że takie zmiany kuchenne macie zawsze bardziej chce się gotowac w nowym wnętrzu.

reklama
Dziewczyny mam szybkie pytanie, pamietam że Dzag wyrabiała ale może ktoś jeszcze i odpowie mi szybciej- ile czeka sie na dowód tymczasowy dla dziecka? Wyrabiają od ręki? i chyba nic nie kosztuje prawda?

Do góry