reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Gosha, nic nie kosztuje, ale czekać trzeba standardowo. My czekaliśmy trzy tygodnie. Ale Asia ponoć w kilka dni załatwiła, choć nie wiem jak :p.
Uleńko, wszystkiego naj naj naj :). Rośnij zdrowo i radośnie :))).

reklama
dzag, dziękuje w imieniu Uleńki:) którą razem z jej nowym zajęciem "wymuszaniem" lepiej nazwać Ulką;-)
gosia, ja czekałam tydzień, nie wiem czemu ta babka mówi, że dla takiej ślicznotki to będzie szybciej:) myślałam, że żartuje, a po tyg już był.

No i po urlopie, nad morzem było fantastycznie, ani razu nie padało! :-D Kacprowi się strasznie podobało, do tego stopnia że marudził, a nawet dwa razy płakał jak schodziliśmy z plaży :tak: No i wysyp nowych umiejętności, łącznie z chodzeniem, gadaniem, pokazywaniem, robieniem cacy i wiele innych (jak będę miała chwilę napiszę w odp. wątku).
Gosha, zdrówka dla Tymka.
Ale numer z tą szczepionką, ciekawe które jeszcze okażą się felerne. Mieliśmy Kacpra szczepić na te świnkki i różyczki a teraz to już sama nie wiem :-(

Asia85, wszystkiego naj dla Uleńki! Niech rośnie zdrowo! :-D

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieci tez gryzą? mój mały zaczął i to bardzo :no: np. trzymam szafkę i mówię, że nie wolno otwierać to mnie w rękę gryzie, jak gdzieś ucieka i wezmę go na ręce to gryzie w ramię... tłumaczę, że nie wolno... co jeszcze mogę zrobić?

Do góry