reklama
cornelka
Fanka BB :)
Mygdu strasznie mi przykro ;((
Witam nową mamuśkę :-) Też tak mam, ze biegam siku milion razy dziennie, nawet nie liczyłam, bo nie chce się załamywać Najgorsze są noce, bo praktycznie bezsenne, co chwila się wybudzam
Też uwielbiam spać na brzuchu, do tego rozrzucam tak śmiesznie ręce na boki, tylko wtedy nie wstaje połamana i nie boli mnie kręgosłup. Teraz niestety nie mam szans na takie spanie, więc ratuję się jak wy, jakimiś pozycjami boczno - brzusznymi
Ja dzisiaj na szczęście jakoś mam więcej energii, zdążyłam już wypucować kuchnię, bo straszny syf był, teraz przerwa, potem zabieram się za łazienkę.
Dziewczyny mam pytanie, co wasze pociechy dostały na chrzciny od chrzestnych? Niedługo jedziemy i mój M. będzie chrzestnym i właśnie się głowimy co dać małej?
Witam nową mamuśkę :-) Też tak mam, ze biegam siku milion razy dziennie, nawet nie liczyłam, bo nie chce się załamywać Najgorsze są noce, bo praktycznie bezsenne, co chwila się wybudzam
Też uwielbiam spać na brzuchu, do tego rozrzucam tak śmiesznie ręce na boki, tylko wtedy nie wstaje połamana i nie boli mnie kręgosłup. Teraz niestety nie mam szans na takie spanie, więc ratuję się jak wy, jakimiś pozycjami boczno - brzusznymi
Ja dzisiaj na szczęście jakoś mam więcej energii, zdążyłam już wypucować kuchnię, bo straszny syf był, teraz przerwa, potem zabieram się za łazienkę.
Dziewczyny mam pytanie, co wasze pociechy dostały na chrzciny od chrzestnych? Niedługo jedziemy i mój M. będzie chrzestnym i właśnie się głowimy co dać małej?
Mart81
Kruszki daj jakieś wskazówki, bo nie dosłali mi instrukcji po Polsku, pobiegłam do kibla, załadowałam baterie, on jeszcze taki zimny z dworu, żel też lodowaty, włączylam i nic. tzn. jak przykładam na sam dół brzucha to mi coś tam miga, raz 120, raz 125, raz 130. To pewnie moje tętno, a że jestem zdenerwowana na maxa to czuję że mi ciśnienie skoczyło. Przyłożyłam sobie do serca a tam nawet do 150 doszło. Ale na dole albo nic, albo około 120. Oczywiście już odchodzę od zmysłów, że nie usłyszę bo nie bije. A może coś powinnam jeszcze ustawić bo nic z tego nie rozumiem. Zaraz osiwieję. Może za wcześnie??? Boże. A miało być tak pięknie.
Mi tak serce wali i mam takie ciśnienie, że nawet jak trzymałam tą głowicę w ręku to mi wyświetlało moje tętno. A może to u mnie za wcześnie, w instrukcji jest napisane że od 12 tygodnia.
Mi tak serce wali i mam takie ciśnienie, że nawet jak trzymałam tą głowicę w ręku to mi wyświetlało moje tętno. A może to u mnie za wcześnie, w instrukcji jest napisane że od 12 tygodnia.
Ostatnia edycja:
Sto tysięcy Biblii dla dzieci Tylko chrzestny się wyłamał i kupił Katechizm Kościoła Katolickiego Dziadkowie przywieźli pieluchy i one się najbardziej przydały
Mąż kupił swojej chrześnicy obraz z aniołem. Szukaliśmy tego klasycznego z aniołem stróżem, który przeprowadza dzieci przez kładkę, ale były tylko wydruki na płótnach, więc znaleźliśmy innego anioła, ale za to ręcznie malowanego
Mart81
już się ocieplił, zrobiłam jeszcze raz, jak przyłożę do swojego serca do słychać i wskazuje wszystko jak trzeba, a jak do brzucha na dole, to nic nie słychać i wskazuje coś, raz nie, i skacze między 120 a 135, raz doszło do 151 ale to na moment, i nic nie słychać było. To chyba coś jest nie tak. Może moja dzidzia jeszcze za malutka. Ale co słychać w brzuchu w takim razie? Moje tętno? tuż nad kością łonową? i pokazuje również różne wyniki jak do niczego nie dotykam.
wyluzowałam się, mam to gdzieś, na pewno się nie będę się teraz denerwować jakimś głupim urządzeniem. spróbuję za kilka dni.
wyluzowałam się, mam to gdzieś, na pewno się nie będę się teraz denerwować jakimś głupim urządzeniem. spróbuję za kilka dni.
Ostatnia edycja:
ilovesummer
Mygdu bardzo mi przykro ... :-(
Mart, ja się nie znam na tym kompletnie, ale koleżanka mówiła, że w szpitalu z takich detektorów korzystają nie wcześniej niż w 18 tygodniu. Bo wcześniej ciężko cokolwiek wysłyszeć, tym bardziej jeżeli nie ma się w tym przeszkolenia.
reklama
Mart81
no niby tak, ale kilka dni temu Kruszki wrzuciła linka do Youtuba gdzie widać jak pięknie słychać i widać, a była dokładnie w 10 tygodniu. Kupiłam dokładnie ten sam detektor. no nic. może umiejscowienie w macicy ma znaczenie.