reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Irisson rob koniecznie:) Nie dosc, ze efektowny, to wlasnie przed chwila zjadlam kawalek i normalnie bajka ymmmmm, zwlaszcza ten krem przepyszny.
Domu wpadaj na kawke:)
Asia no ja MW serce oddalam. Kiedys pisalas o KS ze wolisz, ja tam czasem cos podpatrze, na obiad albo sniadanie, ale jakos nie przypadlo mi do gustu tak jak MW.

reklama
Dwajta przepis na ten torcik.
Ja dzisiaj kumpelę uraczyłam szybkimi naleśnikami amerykańskimi z sosem ze świeżych truskawek z balsamico na ciepło. Wyszło pysznie, a roboty 10 minut.

Mama przyjechała i ogarnia Stacha, a ja miałam papiery segregować i faktury dla księgowego poogarniać, ale jakoś zaległam na kanapie i mi się nic nie chce. Na wieczór mamy w planie gin z tonikiem, doradę pieczoną oraz cukinię i bakłażana zapiekanego z rokpolem. A tak se będziemy dzisiaj dogadzać we dwie :-) No i tarcie pięt i depilację mam również zaplanowaną. Ach jak ja lubię te nasze babskie wieczory z moją mamą.

Marta, zjadłabym Waszą kolację ale na obiad bo o tej h to ja mam jadłowstręt;-)

LeRemi, ja jednak wolę KS, ale teraz to najbardziej lubie sama coś wymyślać i z książek. Ostatnio jedna z pierwszych blogerek zagranicznych którą podczytywałam wydała super książkę, a ja jestem fanką kuchni francuskiej więc jestem nią zachwycona: Mała paryska kuchnia - Khoo Rachel za 57,99 zł | Książki empik.com, polecam.

Asia fajnie miec takiego bzika na jakims punkcie:tak: Ja nudna jestem;-) i najbardziej rodzime potrawy lubie, znaczy taka domowa babcina kuchnia. Czasem mam chec na cos innego to szperam po sieci i popelnie a to cos wloskiego, a to chinskiego, albo indyjskiego, ale i tak dominuje u nas "schabowy":tak:

Mart przepis na torcik jest tu Moje Wypieki | Ciasto podwójnie czekoladowe z Malteserami

LeRemi dzięki. Ale chyba dla mnie za skomplikowana robota. Wyobrażam sobie że po takiej robocie chyba bym panią do sprzątania i mycia kuchni musiała zaprosić. A ja bym pewnie miała dość pieczenia na kilka lat. Dwa rodzaje placków plus krem - podziwiam zapał :-)

reklama
Do góry