reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

U mnie dzisiaj tragiczny poranek. Znowu mi się dysk przesunął czy co on tam robi w tym kręgosłupie. Z łóżka ledwo wstałam, przetargałam Tymona przez sztachety żeby go do naszego łóżka wziąć, później w połowie drogi do szafy złamałam się w pół i prawie się zrzygałam z bólu. Kurde. Tak mnie wkurza ten kręgosłup :(. Jak stara baba. Na śniadanie poszły dwa Ketonale i do pracy doczłapałam jakoś. Popołudniu odpuściło, nawet razem z Tymkiem nasze pościele poprzebierałam. Tak, z Tymkiem :). Bo on mi dzielnie towarzyszy już i przy puszczaniu i rozwieszaniu prania, ale i przy ścieleniu łóżka i właśnie przebieraniu pościeli. Oczywiście trwa to trzy razy dłużej, ale ubaw mamy obydwoje :D. Kurcze, takie dziecko jest idealne. Cudny wiek, cudne umiejętności, cudna równowaga rozwojowa - nie marudzi, cały czas szczerzy zęby i kombinuje co by tu zbroić i zrobić ciekawego. Dzisiaj sobie pomyślałam o tym, że bliźniaki w takim wieku to wielka uciecha musi być, bo bawią się ze sobą, gadają sobie... :) Asia, ja już chyba za stara jestem n a Himalaje :p. Wywaliłabym kilka tysięcy na bilety, wizy i inne cuda wianki, a na miejscu by mi znowu dysk poszedł w prawo lub w lewo :p. Do bani. Wolę hawirę na Woli Justowskiej :D.

reklama
dzag, no i tak będziemy mieć na Woli;-), znaczy my na Chełmnie to jest 2 km obok Kasztanowej ale gór wysokich to ja nie odpuszczę, to jest moje marzenie i zamierzam je zrealizować i nic mnie nie powstrzyma:) Współczuje tego dysku:no: to musi strasznie boleć? A da się to jakoś leczyć czy tylko doraźnie leki przeciwbólowe?

A i proszę jutro o zbiorowe kciuki bo mam pierwsze z 6 kolokwiów rocznych, jutro prawo rodzinne;-)

Asia, kciuki zaciskane :). No kto jak kto, ale Ty nawet bez kciuków zdasz :D. A dyskopatia to tak średnio do leczenia. Można starać się zapobiegać ćwiczeniami, ale to i tak nie daje pewności, że się znowu dysk nie wysunie :/. A jak już dopadnie to środki przeciwbólowe typu Ketonal lub mocniejsze, albo zastrzyki przeciwzapalne.

Asia kciuki!! A dyskopatii współczuje Dzag, doświadczyłam kilka razy rwy kulszowej masakra totalna, teraz mam jako atrakcję pociążową ucisk na nerwa kulszowego i jakoś nie czuję że rehabilitacja mi coś pomoże.

A dziękuję, przekażę buziaka :). Ja już o tym roczku myślę od tamtego lata. Zgryz straszny, bo myślałam że już będziemy w naszym mieszkaniu. Może jeszcze nie urządzeni, ale tacy no... wprowadzeni ;). A tu niestety lipa :(. Nie mamy gdzie zrobić tego roczku. Będzie chyba strasznie skromnie, po partyzancku, w naszym sypialnio-salonie :/. Szkoda trochę, no ale cóż. Za to w najbliższy weekend zabieram się za trenowanie robienia tortu bananowego :).

reklama
OSTRZEGAM nie kupujcie nic u tego partacza. Zamówiłam zaproszenia dostałam krzywo wydrukowane, z jakimś obrazkiem którego nie chciałam, z błędem w postaci cytatu, wysyłka po 14 dniach zamiast po 4 jak obiecują, zero kontaktu i dopiero na mojego negatywa się odezwali zarzucając mi kłamstwo. ŻAL !
Informacje o Użytkowniku lala-mateusz
https://www.facebook.com/agencja.agmart?fref=ts
aaaaaaa.jpg

Załączniki

• aaaaaaa.jpg
    aaaaaaa.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 40
Do góry