kakakarolina
Fanka BB :)
To tylko ja nie wpadłam na to grzanie bielizny no nic nadrobię tą zimą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lewek jednorazowo 10 razy ją kładłaś. Olkę kładę chyba 10 razy na 10 sek. Jednorazowo myślę że lekko 100 razy wstaje
Choć od kilku dni ma inny model zasypiania. Wczoraj ja obserwowałam. Leży, oczy zamknięte, smok prawie wypada z dziuba a pod spodem mega uśmiech i chichry. Wyjęłam ją w końcu z tego łóżka ubrałam rajtki i puściłam na podłogę. Położyłam się na kanapie, oglądałam film a ta bawiła się samodzielnie do 22 ) niech jej będzie
Aa wstała o 5.24 (normalnie 5.10 więc jest postęp)
Ale normalnie biorę ją na ręce, siadam, patrzę w oczy, uśmiecham się, głaszczę i śpiewam. Wyobrażam sobie że nie ma nic piękniejszego niż widok uśmiechniętej mamy przed snem i że sama bym bardzo chciała zeby ktoś mi tak robił nigdzie się nie spiesząc. Taki okres nie trwa za długo ale zamierzac spędzać z dziećmi czas przed zasnięciem jak długo to będzie możliwe. Maks czasem mowi: mamo posiedź ze mną. Odwraca się do ściany i zasypia a ja na niego patrzę - boskie ale często mówi żebym sobie poszła jedno z pierwszych zdań to było: mama idź, maciu sam. Miałam go zostawić żeby sam zasypiał.
Gdzieś ostatnio słyszałam o mamie która podgrzewa dzieciom ubranka zimą na kaloryferze. Jak tylko będziemy mieli kaloryfery zamierzam tak robić.
Niech moje dzieci zapamiętają taką mamę na stare lata.
od 3 dni szukam wakacji nad morzem, masakra nie ma nic dla nas