reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
mój też 10 miesięcy... a mam inne pytanie, czy któreś dziecko budzi się jeszcze więcej niż 2 razy w nocy? Czy tylko mój taki cycek? :/
Marcia gratluję pracy :)

Czesc Dziewczynki ;-) U mnie ostatnio czasu brak. Wróciłam do swoich zajęć, pracowite weekendy a teraz tydzień przed kompem, ech nie ma to jak być na swoim :happy: Kacper rozrabia, szaleje, teraz od tygodnia siedzi u nas mój tata, przyjechał żeby pomóc mi przy Kacprze, jak M jest w robocie, no ale niestety już jutro wyjeżdza.

Marcia, gratuluję nowej pracy!

Mart, wszystkiego naj dla Stasia :tak:

gosha, wszystkiego dobrego dla Tymka, Kacper ostatnio budzi się 2 razy, a był czas, że przesypiał już całe nocki. No ale to przez zęby :-:)-(

Ostatnia edycja:
Tymek nigdy nie przespał jescze nocy więc na zęby nie zwalę :p kurde ma ktoś taką sytuację jak ja?? Majka po prostu wzięła i spała, no nie wiem co z takim gagatkiem zrobić :/

już wyleczony, rzeczywiście spał okropnie, budził się po 10 razy z wyciem ;) a teraz standard czyli 2-3razy :)

Gosha nasz niby miesiąc młodszy, ale budzi się 2-3 razy i też nocki ani jednej nigdy całej nie przespał :D chyba taki typ, ale zauważyłam, że jak zje konkretniej to potrafi obudzić się 1-2 razy na butlę. My na butli jesteśmy więc wiem, że nie budzi się tylko pocyckać tylko zjeść. Może chłopaki muszą się najeść :D

u nas jest pare pobudek ale na takiej zasadzie, że wystarczy dać smoka a jak ma gdzieś w zasięgu to sam sobie wkłada, albo czasami zapłacze to wystarczy zrobić csiiiii i usypia

malinka, gosha, współczuję tych nocy:(
mój mlody się wybudza w nocy ale jak się nie ruszam i udaję że mnie nie ma to usypia sam szybciutko, jak mnie usłyszy że się jakoś przekręcam to zaczyna gadkę i usypianie trwa dłużej, ale ja wyrodna nie idę do niego:zawstydzona/y:
jak mój starszy jest chory to mam przerąbane bo wyje co pół godziny przez całą noc po parę nocy z rzędu:confused2:
przez tą pogodę modlę się żeby czegoś nie podłapał
u nas w mieszkaniu Syberii ciąg dalszy, mam 17/18 stopni, w zasadzie mogłabym równie dobrze mieszkać pod drzewem (pod mostem?), może przynajmniej słońce by mnie trochę ogrzało
młody siedział dziś przy zabawkach w czterech warstwach na kadłubku i rajtuzach ze spodniami i skarpetami na nogach, starszak w bluzce i grubym polarze, a ja na domowe ciuchy narzucam szlafrok bo jest długi i cieplutki.
ile jeszcze mam marznąć?!:wściekła/y:

Marcia, gratuluję pracy!

Aia, jak twoje badania?

Ostatnia edycja:
reklama
Gosha ja wiem ja wiem ja wiem co to jest to klimat na tej naszej wsi jak nic!!!!!! Marcel budzi sie z 2, 3 razy w nocy a noc przespał RAZ!!!!! po szczepieniu jak miał trochę gorączki.

Do góry