reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny, zdrówka dla Dzieciaczkow i dla Was.

Ja mam takie pytanie zupelnie z innej beczki, do Mam dziewczynek - wiecie moze co to sa lalki gotyckie? Gdzie kupic? Siostrzenica M zazyczyla sobie taka na komunie, a ja szukam w necie i nie wiem. Nie moge znalezc nic konkretnego...:sorry2:

reklama
malinka, pewnie chodzi o monster high :)
asia, zdrówka!
gosha, normalnie nie mogę tego czytać, aż mi się serce kraje jak pomyślę o tych rankach w buzi :( trzymajcie się

okropne są te lalki, ale co zrobić jak się podobajązdrówka dla Tymunia i dla asi.85udanego świętowania dnia mamy, pewnie dla mam z 1 dzidziem to nowe doświadczenie, no ale jiż trwa 9 miechów, najlepszego kochane

ja się pochwalę co moje starsze dziecię zrobiło dla mnie w przedszkolu P1030553.jpg więc już od piątku świętuję dzień matki, oczywiście zryczałam się jak bóbr, jak będą występować z wierszykami, to chyba padnę z dumy :rolleyes:

Załączniki

• P1030553.jpg
    P1030553.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 43
Karolina ja nie wiem jak ja nerwowo wytrzymam te przedstawienia, mąż się ze mnie podśmiewa, że mięczak jestem, ale zobaczymy jaką on będzie mieć minę na dzień taty :-p

irisson śniłaś mi się dziś! że mi radziłaś co kupić 12-latce w prezencie, siedziałaś z dziewczynami na kolanach i bardzo byłaś mądra :)

ja na dzień matki dostałam niezapominajki, które toliśka miała mi wręczyć, ale trochę się ich bała i postanowiła w ogóle nie tykać ;)

reklama
A ja dostałam stokrotki :D. Trochę przywiędły, bo dostałam je w czasie mszy, kiedy M musiał na chwilę wyjść z Tymkiem z kościoła, żeby go czymś zająć :p. No i wyspałam się trochę. Bo moje dziecię powariowało i coraz później chodzi spać :((((((( Grrrr. Sen o 21:30 to luksus. Wczoraj jak wróciliśmy do domu i chciałam go szybko uśpić, to ten brykał w łóżeczku do 21:50 :/. A ja leżałam obok czekając aż mu się znudzi. Nic z tego. Wkurzyłam się, poszłam umyć zęby, wskoczyłam w piżamę i poszłam spać razem z nim :D. Za to dzisiaj po pracy czeka mnie rozpakowywanie tego wszystkiego :/.

Do góry