reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Jak wyrasta z obecnie używanego :) Czyli głowa sięga ponad oparcie (to dla naszych maluszków, a przy większych chyba linia oczu), albo waga Bąbla jest już na pograniczu dopuszczalnej z używanego obecnie fotelika.

Kakakarolina, no to jeszcze zależy jaki kto ma zakres wagowy fotelika :). Jak 0-09 to przeciętne dziecię do roku nie dociągnie :).

No właśnie czytam
Tu nawet ciekawie http://www.mamopedia.pl/7-9-mies/zdrowie/dziecko-w-samochodzie---od-kiedy-przodem-do-kierunku-jazdy

Milionka, no to trzeba było jeszcze doprecyzować, że chodzi Ci o fotelik przodem do kierunku jazdy :). Następny po aktualnie używanym - to według tego co napisałam. A "dorosły" - to wiadomo: im później tym lepiej. Ja popełniłam ten grzech i mamy już fotelik przodem do kierunku jazdy.

www.dzieciochatki.pl/index.php/Jak_wybrac_fotelik_samochodowy_dla_dziecka.html
No wlasnie my tez kupilismy ale jak narazie polezy. Tylko mi sie na rozmyslania zebralo bo jutro nas trasa czeka:-)

Cześć kochane :),

Znowu syfnie...Ja chcę te upały co to miały być!!!:wściekła/y:

Mam dzisiaj wizytę u gina. Wiecie jak się boję?! Aaaaa! To się chyba u mnie nigdy nie zmieni. Masakra :confused2:.
Trzymajcie kciuki kochane. Bardzo bym chciała to serducho maleńkie usłyszeć:sorry:

milionka my też jutro do teściów 200 km jedziemy. Mania mieści się jeszcze z luzem w foteliku niemowlęcym, więc w nim jeździ. Zmienię jak przestanie się mieścić główką, bo 13 kg to raczej szybko nie osiągnie;-)

Miłej reszty dnia!!!

reklama
Aia, trzymam mocno kciuki, będzie gites :-)

my też w niemowlęcym foteliku, ale coraz mniej się młodemu podoba jak nie śpi, więc zmienimy pewnie jak zacznie protestować.
Ja jeszcze jutro do pracy i 12 dni urlopu, jupiiiiiii, strasznie się cieszę bo ostatnio zmasakrowana robotą jestem, siedzę nawet po nocach i w weekendy :baffled:

Do góry