reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Marcia mam chyba jakieś hormony, bo tak mnie to wkurzyło :angry: wymiotów współczuję, mi z Lalą zaczęły się też po 10tyg., teraz czuję się super i oby tak zostało :tak:

reklama
Mart81 i Ewo86 musimy te wszystkie niedogodności przetrwać. U mnie też dziś jakiś gorszy dzień, brzuszek ciśnie, ucho strzyka, mdłości na wszystko. Nie mogę sobie nic zrobić, bo proces przygotowywania posiłków i te aromaty wywołują u mnie mdłości. Jutro mama do mnie przyjedzie i zrobi mi ogórkową :-D Od zawsze uwielbiam, mam nadzieję, że będzie wchodzić.

Irisson, bardzo mi przykro, człowiek zaczyna wątpić w drugiego człowieka po czymś takim. Ja utrzymałam w tajemnicy przed koleżankami z pracy. W pierwszej kolejności powiedziałam szefowej. Nie chciałam potem jakiś niezręczności...ale ja mam w miarę normalne stosunki w pracy i zawód zdominowany przez kobiety, stąd zrozumienie w tej kwestii ze strony przełożonych. Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, najwidoczniej tak miało być:-D

Ja się czuję dzisiaj fatalnie :-( niedawno znowu wymiotowałam :-( cały dzień dzisiaj przeleżałam w łóżku a o jedzeniu to dzisiaj nie ma mowy.

Oj bidulko, coś chyba dzisiaj większość z nas ma gorszy dzień :-( Ale jutro już będzie lepiej :-D

Dziewczyny mam dla Was zagadkę:
nie wiem w którym jestem tygodniu ciąży. W chwili obecnej biorę pod uwagę tylko USG.
Na dzień 13.01.2012r.
dziecko nr 1 10 tydzień i 5 dni
dziecko nr 2 10 tydzień i 2 dni
Według tego większego dziś powinien być 11 tydzień, ale może powinnam liczyć wg. mniejszego? Jak sądzicie? :-D

Oj bidulko, coś chyba dzisiaj większość z nas ma gorszy dzień :-( Ale jutro już będzie lepiej :-D

Dziewczyny mam dla Was zagadkę:
nie wiem w którym jestem tygodniu ciąży. W chwili obecnej biorę pod uwagę tylko USG.
Na dzień 13.01.2012r.
dziecko nr 1 10 tydzień i 5 dni
dziecko nr 2 10 tydzień i 2 dni
Według tego większego dziś powinien być 11 tydzień, ale może powinnam liczyć wg. mniejszego? Jak sądzicie? :-D

:-D:-D:-D Ale się uśmiałam :-)

Irisson - nie przejmuj się tym, niedługo powiesz i już wszyscy będą wtedy wiedzieli :-p

A ja muszę się przyznać bez bicia, że przez cały dzisiejszy dzień nie zrobiłam nic pożytecznego, cały dzień lenistwa :no:

dzięki dziewczyny, mogłam sobie po marudzić i mi lepiej :-D ja miałam taką sobotę, oprócz przytulanek z mężem nie zrobiłam kompletnie nic :cool2:

jestem:-) nie pisze ale czytam na bierząco!!
zalatana jestem, zdrowie mi siadło... STAROSC NIE RADOSC:no: mam podejrzenie kamicy nerkowej w srode usg brzuch i nerek, lezec nie moge siedziec nie moge spać nie moge... mam taki ból w plecach jakbym z nożem chodziła....

o 19tej jadłam kolacje a teraz zaczyni mi bulgotac i mdli mnie a zjadłam 2 paróweczki z musztardą sarepską i 3 kiwi:-)

acha i mam trójeczke chorą na zapalenie oskrzeli!! nic tylko własnie wypić sobie zimne piwko hihihihi mąż mówi juz za rok sobie wypijesz:angry: szczuje mnie cholibka...

Sempe współczuję zapalenia oskrzeli, znam twój ból !! ja mam jedno właśnie na zapalenie chore i już mam dość, z trójką bym chyba padła :szok:

reklama
Ja na alkohol ochoty nie mam za to caly czas przystaje przy serku almette z ogorkiem i pomidorkiem z cebulka bez skorki mmmm moge jest non stop :D

Do góry