hahah taką rozrywkę dostarczam? mąż do mnie, że jest mega dumny, mama szykuje się na opiekę nad dziećmi, Laura idzie do przedszkola, a ja sama nie wiem, cieszę się i boję się, no ale nasze finanse nie pozostawiają złudzeń, nie ma co się rozczulać, trza brać co dają, a dają dużo
reklama
irisson, super!
gosia ,da się muszę Ci kiedyś opowiedzieć o warunkach w jakich pracuje mój M, to jest niebo, a nie praca, Wszytko idealne: kasa, social (teatry, kina, benefit karta) ,ludzie, atmosfera, podwyżki co pół roku, nic nie jestem dla nich problemem, mały zespól, mają wyjazdy, wspólne lunchy, wymieniają się książkami bo mają w pracy biblioteczka, pracę ma 1,5 km od nas...firma norweska, zazdroszczę mu tej pracy ale nawet do takiej bym teraz nie poszła, nie dałabym rady jej zostawić.
gosia ,da się muszę Ci kiedyś opowiedzieć o warunkach w jakich pracuje mój M, to jest niebo, a nie praca, Wszytko idealne: kasa, social (teatry, kina, benefit karta) ,ludzie, atmosfera, podwyżki co pół roku, nic nie jestem dla nich problemem, mały zespól, mają wyjazdy, wspólne lunchy, wymieniają się książkami bo mają w pracy biblioteczka, pracę ma 1,5 km od nas...firma norweska, zazdroszczę mu tej pracy ale nawet do takiej bym teraz nie poszła, nie dałabym rady jej zostawić.
Ostatnia edycja:
gosha_88
Fanka BB :)
asia no niby mąż mojej kumpeli tez ma taką robotę, szef co chwilę pracownikom jakieś podarki daje, na urodziny dał temu mężowi kumpeli bilet na gale boksu w sekcji vip za 4tysiaki oczywiście socjal, atmosfera super.
Mój m fajną robotę pod względem atmosfery, wszyscy młodzi, więc to fajne. Ale nie podoba mi się że tyle pracuje, zarabia niby ok ale za tą ilość nadgodzin..... no i żadnego socjalu.
Ja nie mam nadziei na nic fajnego. W żadnym spzitalu mi dobrze nie będzie. Chyba że sie uda z tym żlobkiem rozkręcić i się uda coś z tego... ale ja coś czuję że będę jeszcze w życiu wieeeele robiła i to niekoniecznie związanego z zawodem
Mój m fajną robotę pod względem atmosfery, wszyscy młodzi, więc to fajne. Ale nie podoba mi się że tyle pracuje, zarabia niby ok ale za tą ilość nadgodzin..... no i żadnego socjalu.
Ja nie mam nadziei na nic fajnego. W żadnym spzitalu mi dobrze nie będzie. Chyba że sie uda z tym żlobkiem rozkręcić i się uda coś z tego... ale ja coś czuję że będę jeszcze w życiu wieeeele robiła i to niekoniecznie związanego z zawodem
LeRemi
Iriss gratki, idziesz do przodu jak burza Tylko z tym swietowaniem ostroznie, cobys nie za miesiac a za 9 nie musiala odchodzic
gosia, mój M przychodzi do pracy na która chce, może wtedy pracować, nie wiem do 18 chociaż firma jest do 15, każdy ma swoje klucze. Do tego jak chciał 1/2 etatu ok, potem 3/4 ok. Za nadgodziny mają płatne chyba 3 razy co normalnie, jak przyjeżdżają szefowie z Norwegi to dłużej siędzą ale to max. 16, 17, oczywiście obiad firma funduje, a w ciąg dnia może wyskoczyć do domu psa wyprowadzić, a nawet może z psem przyjść Szefowa przychodzi ze swoim:-)
gosha_88
asia aż sie wierzyć nie chce że takie miejsca istnieją. Naprawdę. Tylko jak tam trafić ;-) no i jednak to trzeba mieć łeb, takie głupola bez doświadczenia jak ja (no chyba że doświadczeniem nazwiemy pracę w knajpach i robotę na produkcji) to nigdzie nie chcą
reklama
Gosia ja też nie pracuję w zawodzie, bo z zawodu jestem nauczycielem informatyki ale znalazłam dziedzinę, której się dobrze czuję, dla gaduł obsługa klienta jest pasją a do pracy trzeba mieć szczęście, u was w Krakowie jest większa konkurencja, bo jest bardzo dużo osób z podobnym wykształceniem, czy umiejętnościami, ja jak z Zielonej Góry przeprowadziłam się na prowincję, czyli do miasteczka 16tys., to po Laurce prace szukałam 2 dni, też kierowniczą, a tę co teraz dostałam to cv wysłałam we wtorek, wczoraj byłam na rozmowie,dzisiaj informacja, w Zielonej Górze koleżanka szukała pół roku, bez rezultatu ja też pierwsze prace miałam poniżej kwalifikacji, ale dużo mnie nauczyły i jestem zdania, że każdy kto chce później w przyszłości być managerem, czy prezesem, to powinien właśnie przechodzić przez wszystkie szczeble, jakoś się ma więcej pokory do życia