reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

MieMie, kupiłam takie: mega PUZZLE PIANKOWE 30X30 10 szt najtaniej !!! (2937108596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . 2 paczki.

O, i na szybko znalazłam tą matę: Mate Edukacyjna IKEA (2925366774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale powiem szczerze, że teraz takiej materiałowej już bym nie kupowała. Co innego na początku, jak Dzieć jeszcze leży a nie pełza. Dlatego cieszę się, że dostaliśmy ją wcześniej :-), na inną bym jej nie zamieniła. Pałąkiem z zabawkami byłam ja :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Super. Dzag, Olga, dzięki za linki. Też mi się podoba taki kwadratowy kojec, fajny do zabawy właśnie. No i te puzzle, rzeczywiście fajnie, niedrogie i można przecież kupić więcej.
Dobra i tak nic więcej nie udało mi się zrobić, nasiedziałam się na necie, a od jutra obiecuję poprawę (czy ja już kiedyś o tym nie pisałam, że zamierzam ograniczyć ten internet :)?) OK, spróbujemy od jutra. Olga, Ty masz w planach pieczenie i gotowanie, a ja może umyję zlew i kabinę prysznicową :) Piec będę w sobotę :) Jeszcze nie wiem,co.

Teraz już mogę spokojnie iść spać, jutro porozmyślam, co zamówić. Stałam się oficjalną internetową zakupoholiczką. Naprawdę, przydałoby się odciąć mi internet bo moja silna wola, żeby samej nie wchodzić na różne strony, jest za słaba :)

widzisz, Mie przypomniałaś mi że dawno nie myłam łazienki i że miałam to zrobić dziś :p
ok też idę spać tylko mi się jeszcze pu-erh parzy na strawienie tego co zeżarłam na wieczór...

właśnie posegregowalam 320 zdjęc które wywołałam dzisiaj i to tylko te od urodzenia Szymka:) Ale obdzielam całą rodzinę:)
Mogę polecić mega tanie wywoływanie w necie 17gr za 10x15, 40gr za 15x21, 1,20zł za 20x30.
Dziewczyny migneło mi, że urlop trzeba wykorzystać przed wychowawczym - a co zrobić jak ja już wysłałam pracodawcy wniosek o wychowawczy ktory zaczynam bodajże 8 lutego??
Czy moge wysłać korektę, czy np. mogę napisać że nie chce korzystać z urlopu w związku z czym proszę o wypłacenie należnej mi kasy?? Choć pewnie czy tak czy tak mnie wykiwa i da mi to co mam na umowie:/

witam, od 5 na nogach:baffled: Mały nie dał się juz uspać, gaworzył i smiał się w głos.... więc wykorzystalismy chwile i jak za dawnych czasów zaliczylismy poranny sex:-)

teraz cwaniaczek przed 8 zasnął, Adasiek się bawi, juz mam ogarnięte zupa pomidorowa wstawiona, wszystko pięknie gdyby mnie głowa tak nie bolała!!!!!

Milionka tez wykupiłam w październiku wywołanie zdjęc w super cenie, do lutego muszę zebrac 400zdjęc ale nie mam na to czasu:-(

Dzis o 11 mama ma operacje, dzwoniła po 7 ze strasznie się boi:no::no:

miłego dnia

sempe kciuki za mamę zaciśnięte!
dzag szacun za tego długaśniego posta ;)
pamelcia ja w sumie na teściówkę nie mam absolutnie co narzekać, anioł nie kobieta, ale za bardzo się za toliśką stęskniła i tak to poleciało :sorry2:

Sempe będzie dobrze, trzymam kciuki !

Milionka gdzie tak tanio? też muszę wywołać :-D w ogóle umówiłam sesje zdjęciowa moich dziewczyn i siostrzenicy, będzie super pamiątka :tak:

Karolina ty tylko brać ciuszki jak taki fajny i tani :-D

Nina miała super noc, jadła 22,2,6, o 8 wstałyśmy, wyspana jestem bosko :tak: mąż ma l4 do poniedziałku, czuję się jakbym miała urlop ! cudnie! :rofl2:

Dzag gratuluję ząbka.
A u nas chyba skok rozwojowy, bo Maciej w nocy kiepsko śpi, płacze przez sen, wybudza się, ale w dzień jest w miarę o.k. Teraz po 35 min drzemce lezy w łóżeczku i gada i nawet mnie nie woła:happy2:
KArolina mój starszy miał takie ranne pobudki jak Ola, o 5 był codziennie na nogach. Teraz jak ma 8 lat jest lepiej, wstaje o 6;-)

seme, trzymam kciuku za mamę!

dzag, gratuluje!

Ja na szybko bo ogarniam dom, obiad i lecę do kancelarii.

domi, karolina, ja od zawsze tak wstawałam oczywiście ku radości rodziców, o 5, 6 w weekendy rodzice mieli dość. Wtedy nie bylo kanałow z bajkami i oglądam agrobiznes:-)

reklama
Dzień dobry,

Milionka, gdzie masz taki tanie zdjęcia ? Podziel się linkiem, plizzz. Co do korekty wniosku to ja nie wiem jak się to załatwia. Pewnie Dzag będzie wiedziała

Sempe - Trzymam kciuki za Twoją mamę

AAsi - mój Kubuś miał AZS - zaleczyliśmy A-Dermą Exomega, ale spóbowaliśmy chyba z 10 różnych maści i kremów w tym dwa robione: jeden zlecony przez dermatologa a jeden przez alergologa. Dopiero ta A-Derma zadziałała, ale wiesz, każdy jest inny i co innego może pomóc. Czytałam na forum o AZS że Elidel jest dobry - ale na receptę. Zanim zdobyliśmy receptę to się nam poprawiło.

Miłego dnia kochane

Do góry