reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

K& idziesz jak burza ;-)Ale dziwne bo w sumie na tej diecie sie nie gloduje i taki spadek?Mam nadzieje ze na mnie zadziala bo juz mi rece opadly.Niedlugo bede wieloryb:zawstydzona/y:Na razie tylko ciazowo wygladam:zawstydzona/y:Autentycznie.Mierzylam sie dzis to w biodrach 87 a w brzuchu 107:zawstydzona/y:
Miemie takie sa uroki wsi.Kazdy o kazdym musi wiedziec.Jak zamieszkalam u tz wszyscy mnie znali dookola a ja nikogo.U nas na wsi psy przewaznie luzem biegaja i nikt do nikogo nie wchodzi bo na bramie jest napis,,zly pies'':-p
A mi dzis smutno bo tz juz sie szykuje.Zrobilismy zakupy a jutro wyjezdza:-(Jutro bede ryczec caly dzien i narzekac i klocic sie z nim o ten wyjazd.Wiem ze to chore bo pieniadze potrzebne ale te 4 mies ,17 samotnych niedziel mnie dobija:-(i te samotne wieczory.Cholera no:angry:czemu tz nie mogl byc jakim informatykiem albo kims innym.Byle robil na miejscu.
Musze wygrac w totka te 8.....ale na chybil trafil mam tak beznadziejne cyfry ze nawet jednej pewnie nie bedzie.A gdyby tak wykupic wszystkie zdrapki:-p:confused::confused:No co mam zrobic.Zasune drzwi,tz wyskoczy przez balkon,zabiore torbe ,pojedzie bez niczego.Zanim okaze sie ze wygralam w lotka:-p,juz bedzie w drodze.Na dodatek okres wczoraj dostalam.Juz nie mogl sie przesunac do niedzieli:angry:
Dzisiaj Luizka dala Milence ciastko hit w czekoladzie i tak sobie trzymala w lapkach,ogladala wiec jej nie zabralam,zajelam sie obiadem.W tym czasie Milenka opedzlowala cale ciacho.Widok jej buzi obledny.Dobrze ze sie nie zadlowila.

reklama
K8 a głodna chodzisz? Bo czytałam tą dietę i wygląda spoko nawet mam już listę zakupów zrobioną i zamiar wypróbowania od poniedziałku a to jednak 1200kcal a wydaję się dużo wiecej jedzenia

Dziewczyny kochane, ja po dwóch dniach w pracy czytam Wasze rozważania na temat zostawienia maleństwa ;-) Nie jest źle, młody żyje, tato się sprawuje świetnie, obiadek młodemu ugotował i nawet w domu wygląda przyzwoicie. Za dwa tygodnie stery przejmuje babcia i wtedy ja już będę poza domem standardowo czyli ok. 10 godzin. Trudno, takie życie. Wiem, że nie da się nadrobić tygodnia w weekend ale będę się starać :tak:

Ja byłam z mamą do 13 roku życia i nie odczuwam jakichś szczególnych z Nią więzi – z całym szacunkiem… Mój brat był z mamą tylko do 3 roku życia i myślę że ich relacje są zdecydowanie lepsze. Nie wiem, w tym przypadku jakość i ilość czasu nie poszły w parze.

Młody pójdzie za rok do państwowego żłobka z normalną personelem no i obowiązkowo panią kucharką a nie jedzeniem przywożonym przez firmę cateringową w styropianowym opakowaniu a wszystko to pod przykrywką alergii pokarmowych – kuchnia jest po prostu cholernie kosztowna ot co! Jak dziecko jest głodne ma dostać dokładkę a nie wylizywać kartonik :tak:

K8libby, ja też poproszę tą dietę please… muszę zwalczyć te 2 kg bo mnie coś trafi! A Tobie gratuluję!!!

W niedzielę mamy chrzciny, właśnie jakąś czapkę białą znalazłam... młody ma wypasioną koszulę w kratkę, sztruksy, tylko kurcze butów żadnych nie ma, słabo tak w skarpetach siedzieć w restauracji co nie? ;-)

Oczywiście wczoraj jak byłam w pracy młody po raz pierwszy się obrócił na brzuszek i odpełzł w siną dal tzn. ku krawędzi łóżka - jednym słowem jak to mówią mafiosi "idziemy na materace" :laugh2:

Irisson, metamorfoza kuchenna jaką przechodzi nadaje się do jakiegoś programu! Brawo!

Nie przeczytam wszystkiego chyba bo młody gawędzi mi tu za uchem a Czesiek się pcha na kolana, mam wrażenie że najtrudniej będzie mojemu psu wrócić do starego rytmu życia beze mnie...

quote_icon.png
Napisał jjustyna
mogę też prosić?
biggrin.gif

siur, tez prosze maila :)

K8 a głodna chodzisz? Bo czytałam tą dietę i wygląda spoko nawet mam już listę zakupów zrobioną i zamiar wypróbowania od poniedziałku a to jednak 1200kcal a wydaję się dużo wiecej jedzenia
ja nie gotuje tych zup, bo nie daje rady z tą ilością jedzenia. Kotlety smażę na patelni na papierze do pieczenia, bez tłuszczu, ziemniarów tez nie jem, nie słodzę...

Asii, kupy u nas wyglądają jak przed zjedzeniem :p

Ostatnia edycja:
K8 wstaw na któryś wątek tą dietę to i może ja skorzystam... bo po ciąży już byłam szczuplejsza a teraz nawet nie wiem skąd 2 kg przybyły...

Dziewczyny kochane, ja po dwóch dniach w pracy czytam Wasze rozważania na temat zostawienia maleństwa ;-) Nie jest źle, młody żyje, tato się sprawuje świetnie, obiadek młodemu ugotował i nawet w domu wygląda przyzwoicie. Za dwa tygodnie stery przejmuje babcia i wtedy ja już będę poza domem standardowo czyli ok. 10 godzin. Trudno, takie życie. Wiem, że nie da się nadrobić tygodnia w weekend ale będę się starać :tak:

summer gdybym mogła tolkę na rok z babcią zostawić tobym się tak nie martwiła. a babcie nie do wyhaczenia u nas :/
ale gratuluję pierwszych kroków w robocie!

reklama
A ja będę inna i przyjmę od każdej trochę kilogramów :-D:-D:-D Bo tylko słyszę codziennie że zaraz zniknę

Moja córeczka nie daje mi wejść spokojnie na forum ...
Maruda taka się zrobiła ...i już 4ty dzień tak ... Dobrze że w nocy śpi :-)

Do góry