reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

K& idziesz jak burza ;-)Ale dziwne bo w sumie na tej diecie sie nie gloduje i taki spadek?Mam nadzieje ze na mnie zadziala bo juz mi rece opadly.Niedlugo bede wieloryb:zawstydzona/y:Na razie tylko ciazowo wygladam:zawstydzona/y:Autentycznie.Mierzylam sie dzis to w biodrach 87 a w brzuchu 107:zawstydzona/y:
Miemie takie sa uroki wsi.Kazdy o kazdym musi wiedziec.Jak zamieszkalam u tz wszyscy mnie znali dookola a ja nikogo.U nas na wsi psy przewaznie luzem biegaja i nikt do nikogo nie wchodzi bo na bramie jest napis,,zly pies'':-p
A mi dzis smutno bo tz juz sie szykuje.Zrobilismy zakupy a jutro wyjezdza:-(Jutro bede ryczec caly dzien i narzekac i klocic sie z nim o ten wyjazd.Wiem ze to chore bo pieniadze potrzebne ale te 4 mies ,17 samotnych niedziel mnie dobija:-(i te samotne wieczory.Cholera no:angry:czemu tz nie mogl byc jakim informatykiem albo kims innym.Byle robil na miejscu.
Musze wygrac w totka te 8.....ale na chybil trafil mam tak beznadziejne cyfry ze nawet jednej pewnie nie bedzie.A gdyby tak wykupic wszystkie zdrapki:-p:confused::confused:No co mam zrobic.Zasune drzwi,tz wyskoczy przez balkon,zabiore torbe ,pojedzie bez niczego.Zanim okaze sie ze wygralam w lotka:-p,juz bedzie w drodze.Na dodatek okres wczoraj dostalam.Juz nie mogl sie przesunac do niedzieli:angry:
Dzisiaj Luizka dala Milence ciastko hit w czekoladzie i tak sobie trzymala w lapkach,ogladala wiec jej nie zabralam,zajelam sie obiadem.W tym czasie Milenka opedzlowala cale ciacho.Widok jej buzi obledny.Dobrze ze sie nie zadlowila.

reklama
K8 a głodna chodzisz? Bo czytałam tą dietę i wygląda spoko nawet mam już listę zakupów zrobioną i zamiar wypróbowania od poniedziałku a to jednak 1200kcal a wydaję się dużo wiecej jedzenia

Dziewczyny kochane, ja po dwóch dniach w pracy czytam Wasze rozważania na temat zostawienia maleństwa ;-) Nie jest źle, młody żyje, tato się sprawuje świetnie, obiadek młodemu ugotował i nawet w domu wygląda przyzwoicie. Za dwa tygodnie stery przejmuje babcia i wtedy ja już będę poza domem standardowo czyli ok. 10 godzin. Trudno, takie życie. Wiem, że nie da się nadrobić tygodnia w weekend ale będę się starać :tak:

Ja byłam z mamą do 13 roku życia i nie odczuwam jakichś szczególnych z Nią więzi – z całym szacunkiem… Mój brat był z mamą tylko do 3 roku życia i myślę że ich relacje są zdecydowanie lepsze. Nie wiem, w tym przypadku jakość i ilość czasu nie poszły w parze.

Młody pójdzie za rok do państwowego żłobka z normalną personelem no i obowiązkowo panią kucharką a nie jedzeniem przywożonym przez firmę cateringową w styropianowym opakowaniu a wszystko to pod przykrywką alergii pokarmowych – kuchnia jest po prostu cholernie kosztowna ot co! Jak dziecko jest głodne ma dostać dokładkę a nie wylizywać kartonik :tak:

K8libby, ja też poproszę tą dietę please… muszę zwalczyć te 2 kg bo mnie coś trafi! A Tobie gratuluję!!!

W niedzielę mamy chrzciny, właśnie jakąś czapkę białą znalazłam... młody ma wypasioną koszulę w kratkę, sztruksy, tylko kurcze butów żadnych nie ma, słabo tak w skarpetach siedzieć w restauracji co nie? ;-)

Oczywiście wczoraj jak byłam w pracy młody po raz pierwszy się obrócił na brzuszek i odpełzł w siną dal tzn. ku krawędzi łóżka - jednym słowem jak to mówią mafiosi "idziemy na materace" :laugh2:

Irisson, metamorfoza kuchenna jaką przechodzi nadaje się do jakiegoś programu! Brawo!

Nie przeczytam wszystkiego chyba bo młody gawędzi mi tu za uchem a Czesiek się pcha na kolana, mam wrażenie że najtrudniej będzie mojemu psu wrócić do starego rytmu życia beze mnie...

quote_icon.png
Napisał jjustyna
mogę też prosić?
biggrin.gif

siur, tez prosze maila :)

K8 a głodna chodzisz? Bo czytałam tą dietę i wygląda spoko nawet mam już listę zakupów zrobioną i zamiar wypróbowania od poniedziałku a to jednak 1200kcal a wydaję się dużo wiecej jedzenia
ja nie gotuje tych zup, bo nie daje rady z tą ilością jedzenia. Kotlety smażę na patelni na papierze do pieczenia, bez tłuszczu, ziemniarów tez nie jem, nie słodzę...

Asii, kupy u nas wyglądają jak przed zjedzeniem :p

Ostatnia edycja:
K8 wstaw na któryś wątek tą dietę to i może ja skorzystam... bo po ciąży już byłam szczuplejsza a teraz nawet nie wiem skąd 2 kg przybyły...

Dziewczyny kochane, ja po dwóch dniach w pracy czytam Wasze rozważania na temat zostawienia maleństwa ;-) Nie jest źle, młody żyje, tato się sprawuje świetnie, obiadek młodemu ugotował i nawet w domu wygląda przyzwoicie. Za dwa tygodnie stery przejmuje babcia i wtedy ja już będę poza domem standardowo czyli ok. 10 godzin. Trudno, takie życie. Wiem, że nie da się nadrobić tygodnia w weekend ale będę się starać :tak:

summer gdybym mogła tolkę na rok z babcią zostawić tobym się tak nie martwiła. a babcie nie do wyhaczenia u nas :/
ale gratuluję pierwszych kroków w robocie!

reklama
A ja będę inna i przyjmę od każdej trochę kilogramów :-D:-D:-D Bo tylko słyszę codziennie że zaraz zniknę

Moja córeczka nie daje mi wejść spokojnie na forum ...
Maruda taka się zrobiła ...i już 4ty dzień tak ... Dobrze że w nocy śpi :-)

Do góry