marcia331
Fanka BB :)
malinka takie pobolewania po bokach to nic strasznego. Tak jak piszą dziewczyny wszystko się rozciąga. Jak leżałam w szpitalu lekarze pytali czy boli brzuch, a ja na to że tak. Ale kłuje? No kłuje. No to dobrze, ma kłuć :-) takie słyszałam odpowiedzi. Gorzej jak boli nisko w podbrzuszu i odczuwasz jakby skurcze. Ja też bóle miałam wcześniej większe, teraz już jest lepiej i pojawiają się zazwyczaj wieczorem i popołudniu. Chociaż moja macica jest podobno powiększona odpowiednio, wiec pewnie jeszcze nie raz będę czuła to rozciąganie.
Olga współczuje tego snu!! Ale nieraz słyszałam że kobiety w ciąży mają bardzo dziwne sny i to w dodatku takie realne! Na szczęście to tylko sen. Ciekawe jakie perypetie zapewni Ci dzisiaj Natalka :-) zawsze fajnie tak poczytać co za przygody z Nią masz :-)
Olga współczuje tego snu!! Ale nieraz słyszałam że kobiety w ciąży mają bardzo dziwne sny i to w dodatku takie realne! Na szczęście to tylko sen. Ciekawe jakie perypetie zapewni Ci dzisiaj Natalka :-) zawsze fajnie tak poczytać co za przygody z Nią masz :-)