LeRemi
Fanka BB :)
Buhaha Agnieszka, babcia nie stracila glowy ale w realu to juz mozesz sie domyslac,ze inaczej. Moja siostra byla sztywna ze strachu i szoku. Ja kiedys mialam podobna sytuacje w parku tez w poznaniu (???) i tez ze strachu spieprzalam gdzie pieprz rosnie. A ta moja biedna siostrzyczka musiala kolo tego zboka siedziec! Szkolenie trwalo 8h i on tyle sobie dogadzal!!! Przestal jedynie podczas 10min przerwy Ja bym sie chyba zrzygala
K8 moja Olivka zanim wzglednie zalapala nocne zasypianie to minelo ponad 2tyg. Ale i teraz zdarzaja sie koncerty jak kiepsko pospi w dzien, a juz po talim dlugim przetrzymaniu to na pewno.
Cos jeszcze mialam napisac ale mi ucieklo. Oczy mi juz sie zamykaja, a tu zapowiada sie noc z przebojami przez koszmary Remika, eh...
K8 moja Olivka zanim wzglednie zalapala nocne zasypianie to minelo ponad 2tyg. Ale i teraz zdarzaja sie koncerty jak kiepsko pospi w dzien, a juz po talim dlugim przetrzymaniu to na pewno.
Cos jeszcze mialam napisac ale mi ucieklo. Oczy mi juz sie zamykaja, a tu zapowiada sie noc z przebojami przez koszmary Remika, eh...