reklama
weronka, ja to zostawiłam Ule na 8 h w 4 tyg po porodzie. Nie miałam z tym większego problemu, ale co innego raz w tyg, a co innego codziennie ale dasz radę.
gorgusia, przytulam jeszcze Ci wynagrodzi Kacper ten trudny czas
Aga, ściągaj, ściągaj!
Marta, rzeczywiście trudny typ ten Twój ale może książki pomogą
Summer, obstawiam góra tydzień i Czesiosław będzie spał na kanapie Jak to pies bez kanapy, to nie naturalne dla mnie
gorgusia, przytulam jeszcze Ci wynagrodzi Kacper ten trudny czas
Aga, ściągaj, ściągaj!
Marta, rzeczywiście trudny typ ten Twój ale może książki pomogą
Summer, obstawiam góra tydzień i Czesiosław będzie spał na kanapie Jak to pies bez kanapy, to nie naturalne dla mnie
weronkazzz
tulęTolę
Mart, śluby w grudniu są najlepsze! my własnie 7-go będziemy obchodzić naszą pierwszą rocznicę, od przyjaciół dostajemy.. noc w hotelu
Aż sobie ciut winka wlałam na poprawę samopoczucia....
Dzięki Dziewczyny.... Kacper poza tymi epizodami z darciem jest kochanym i pogodnym dzieckiem. Jest dla mnie wszystkim, dlatego tak trudno mi znieść te jego krzyki...tak strasznie się o niego wtedy boję.
Ale dziś na usg bioderek był bardzo dzielny i nawet nie zapłakał, choć było 1,5h opóźnienia i czekaliśmy.
Będzie lepiej....musi być.
Dzięki Dziewczyny.... Kacper poza tymi epizodami z darciem jest kochanym i pogodnym dzieckiem. Jest dla mnie wszystkim, dlatego tak trudno mi znieść te jego krzyki...tak strasznie się o niego wtedy boję.
Ale dziś na usg bioderek był bardzo dzielny i nawet nie zapłakał, choć było 1,5h opóźnienia i czekaliśmy.
Będzie lepiej....musi być.
Nie bede orginalna-tez zazdroszcze spotkania
Moja Milenka tez ostatnio ,,rozdarciuch sie zrobila.Ryk przed jedzeiem,ryk po jedzeniu,a przed spaniem to juz zupelnie masakra.Niestety sama nie daje rady obydwoma na raz sie zajac i przewaznie Milenka skazana jest na wieczne,,niezadowolenie''Dzis mama stwierdzila ze Milenke utuczylam a Luizka schudla i co do niej zadzwonie to slysze,,daj Luizce jesc''Chyba za kolnierz jej naleje.Niejadek okropny jest ale to tez przez przedszkole bo rano nie chce mi zjesc,w przedszkolu nie je bo przyzwyczajona zeby ja karmic i tak gloduje do 14.A potem nadal nie chce jej sie jesc bo zoladek skurczony.
Gorace noce....Irisson!!litosci ja bez tz do swiat a potem do lutego albo dluzej
A na powaznie.Ciezko jest bo niby za wiele nie pomagal ale np jak kapalam obydwie to przypilnowal milenki albo ubral Luizke a teraz to zanim obydwie ogarne niezle mi sie bluzka spoci,na dodatek Milenka po kapieli chce spac i sie drze a ja nie mam jak sie nia zajac bo kąpie Luizke
Moja Milenka tez ostatnio ,,rozdarciuch sie zrobila.Ryk przed jedzeiem,ryk po jedzeniu,a przed spaniem to juz zupelnie masakra.Niestety sama nie daje rady obydwoma na raz sie zajac i przewaznie Milenka skazana jest na wieczne,,niezadowolenie''Dzis mama stwierdzila ze Milenke utuczylam a Luizka schudla i co do niej zadzwonie to slysze,,daj Luizce jesc''Chyba za kolnierz jej naleje.Niejadek okropny jest ale to tez przez przedszkole bo rano nie chce mi zjesc,w przedszkolu nie je bo przyzwyczajona zeby ja karmic i tak gloduje do 14.A potem nadal nie chce jej sie jesc bo zoladek skurczony.
Gorace noce....Irisson!!litosci ja bez tz do swiat a potem do lutego albo dluzej
A na powaznie.Ciezko jest bo niby za wiele nie pomagal ale np jak kapalam obydwie to przypilnowal milenki albo ubral Luizke a teraz to zanim obydwie ogarne niezle mi sie bluzka spoci,na dodatek Milenka po kapieli chce spac i sie drze a ja nie mam jak sie nia zajac bo kąpie Luizke
Doti dzisiaj ustawiłam orbitrek inaczej i mąż widział jak mi tyłek otłuszczony lata na wszystkie strony, już z 5 komplementów usłyszałam, hahah czyli znowu będziemy wieczorem "ćwiczyć razem"
moja mama też mówi, że głodzę Laurę, a ona urosła w miesiąc 2 cm, już ma 91cm/13kg..
moja mama też mówi, że głodzę Laurę, a ona urosła w miesiąc 2 cm, już ma 91cm/13kg..
No, weronka, żebyśmy Cię na wrześniówkach 2013 nie zobaczyły za jakiś czas .irisson pisze:Weronika no super macie tych przyjaciół, czyli czeka Was gorąca noc ze śniadaniem do łóżka
Mart, szalony taki ślub . Ja bym jednak nie mogła bez najbliższej rodziny (i taki właśnie ślub mieliśmy - sami najbliżsi, bez wujków i znajomych ciotek). Siostra mojej koleżanki z pracy też zrobiła rodzinie taką niespodziewajkę . Była baaardzo długo ze swoim mężczyzną i rodzina ją męczyła, a oni nie i nie. W tamtym roku polecieli niby na wakacje do Egiptu. Wrócili, pokazali rodzinie zdjęcia, jakieś mało Egipskie . Jak na zdjęciach zaczął pojawiać się M w garniaku (a nigdy nie chodził w garniaku), siostra w białej letniej sukience a później czarnoskóry ksiądz to rodzina zamarła. Wzięli ślub w Tanzanii a świadkami byli jacyś ludkowie z hotelu. Matka się do niej 3 tygodnie nie odzywała .
irisson, znaczy się miłej nocy życzyć? :-)
Lecę spać. Tymek mnie dzisiaj wymęczył. Ciekawe czy się znowu w nocy będzie budzić z płaczem, jak to się w ostatnie noce zdarzyło kilka razy .
reklama
kruszki
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! widze ze wszystko idzie dobrym torem, dzieci rosna, placza a my chudniemy u mnie nic nowego, mamy isc w sobote na impreze zakladowa do mojego do pracy, ale mam taka schize ze mala mam zostawic ze masakra... nie wyobrazam sobie ze tesciowa Jej da butle, i mala po tej butli zasnie.. Ona musi mojego cycusia dostac mleko nie dosc ze zamrozone z 1litr to jeszcze stoi w lodowce takie z kazdego ranka. Tesciowa przylatuje w pt i na szczescie wylatuje w poniedzialek.
Dziewczyny ile macie stopni w pokoju na noc dla malucha? i jak ubieracie na noc? ja mam okolo 18stopni i mala ma body z dlugim, pajac i spiworek taki zimowy. Zastanawiam sie nad skrecaniem ogrzewania do 17stopni, a co za tym idzie jeszcze glebszym hartowaniem malej. Nie ubieram rajstopek jeszcze, u nas kolo 3-5stopni, mamy spiworki do wozka, rzadko zakladam kocyk. Mrozu nie ma to nie chce jakos Jej zakrywac. W koncu na powietrze wychodzi sie czlowiek dotlenic. Zreszta co ja wtedy zrobie jak przyjda mrozy
buziaki laski
Dziewczyny ile macie stopni w pokoju na noc dla malucha? i jak ubieracie na noc? ja mam okolo 18stopni i mala ma body z dlugim, pajac i spiworek taki zimowy. Zastanawiam sie nad skrecaniem ogrzewania do 17stopni, a co za tym idzie jeszcze glebszym hartowaniem malej. Nie ubieram rajstopek jeszcze, u nas kolo 3-5stopni, mamy spiworki do wozka, rzadko zakladam kocyk. Mrozu nie ma to nie chce jakos Jej zakrywac. W koncu na powietrze wychodzi sie czlowiek dotlenic. Zreszta co ja wtedy zrobie jak przyjda mrozy
buziaki laski