reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

środa środą ale mysle ze wiosną jak pogoda bedzie ladna i ciepło to proponuje takie ogólnowarszawskie spotkanie wszystkich nas z warszawy i okolic gdzies w jakims parku w centrum np. zeby kazda mogla dojechac no i pewnie juz w weekend bo wiele z nas bedzie pracowalo

juz leze w lozeczku i zaraz odpadam

reklama
środa środą ale mysle ze wiosną jak pogoda bedzie ladna i ciepło to proponuje takie ogólnowarszawskie spotkanie wszystkich nas z warszawy i okolic gdzies w jakims parku w centrum np. zeby kazda mogla dojechac no i pewnie juz w weekend bo wiele z nas bedzie pracowalo

juz leze w lozeczku i zaraz odpadam

jestem bardzo za. a moze wczesniej niz wiosna sie uda, w jakis sloneczny zimowy dzien? tylko ja nie zmotoryzowana jestem, wiec wszedzie gdzie metro dojezdza przybede ;)

Asia, dziękuję chyba coś takiego chciałam właśnie przeczytać :) A teraz lecę spać, sama w to nie wierzę, ale M już jednak usnął, a mi samej siedzieć się nie chce.

Dobrej nocy Kochane Sierpnióweczki :)

miemie, ja bym sie nawet nie zastanawiala!!!!! cudowny kochany malutki wrazliwy piesek!!!!!!!! tak niewiele potrzebuje od was czyli troche milosci, cieply kąt i pełną miseczke, a dla niej to caly swiat.

MieMie, jeśli tylko masz możliwości, to bierz. Skoro za Tobą tyle czasu dreptała, to wyczuła bratnią duszę :-). U mnie by było jedno ale - bo ja taka dziwna jestem, że zawsze patrzę na sprawy z drugiej strony, zgodnie z powiedzeniem "nie rób innemu co Tobie niemiłe" (taaak taaak, dzięki temu się nigdy nie dorobię :-p) - sumienie by mnie zżerało, że może ten piesek się zgubił i gdzieś ktoś na niego czeka :-(. Przygarnęłabym, ale porozwieszałabym ogłoszenia, żeby mieć czyste sumienie. I pewnie liczyłabym na to, że nikt się nie zgłosi :-D.
Ja to się ostatnio popłakałam jak w wiadomościach opowiadali historię pieska, którego ktoś gdzieś w Polsce półtora miesiąca temu wysadził z samochodu odjechał i ten piesek od półtora miesiąca tam przy drodze siedzi i czeka :-(. No rany boskie. Nawet teraz jak to piszę, to mnie w nosie kręci i oczy się mokre robią. Nie jestem jakąś psiarą szczególną, ale takie historie łamią mi serce.

MieMie ja bym zrobiła tak jak Dzag pisze, może nawiała z domu? moja kundelka, też wyglądała jak bezpańska, za każdym kto by jej dał cokolwiek do jedzenia, by poszła :sorry2: a jak się nikt nie znajdzie, to u Was zostanie :tak:

MieMie, jeśli możesz to przygarnij tą sierotkę…. Będziesz dla niej całym światem!!! Tyle nieszczęśliwych czworonogów dookoła L Jak ktoś słusznie powiedział – „ratując jednego psa nie zmienimy świata ale świat zmieni się dla tego jednego psa”!

Mart- fajnie że lepiej u Ciebie! A dzień w SPA to będzie niezła odskocznia od codzienności, bardzo się cieszę!

Dziewczyny, bardzo się martwię o MałąDi…. Kto miał z nią kontakt telefoniczny jak była w szpitalu? Może, nie daj Boże, coś się u nich złego wydarzyło? Zawsze była taka aktywna…

Sorry dziewczyny ale nie nadrobię więcej! Dobrej nocy!

tak tak weronka ma rację:tak: trzeba się wcześniej spotkać tak ogólnie gdzieś na spacer w centrum. Miemie piękna psinka ja jestem psiarą straszną więc ja oczywiście bym wzięła ale może zrób tak jak radzi dzag i będziesz miała czyste sumienie. Agnieszka jak napisałam posta zaczęłam przeglądać h&m online żeby wam wkleić linka do tej sukienki i fajne właśnie kompleciki spódnicy i bluzki znalazłam ;-) spódnica dopasowana i bluzka zbluzowana teraz modne takie i chyba tak zrobię:-p

reklama
Agnieszka nawet nie wiesz jakbym chciala! Przylatuje do Polski 27.11 ale pochodze z takiego "kata",w samym srodku puszczy noteckiej,ze wszedzie daleko:( Ale kocham ta dziure,jak jade do tesciow do Stargardu to szybko chce wracac:) Mimo wszystko dziekuje za checi:) A wystawianie na allegro polecam, ale frajdziocha. U mnie juz dzis babka byla odebrac rzeczy, bo miejscowa, to zaraz jej opchnelam kilka innych, co jeszcze nie wystawilam:-) Jutro wysylam diwe kolejne paczuszki i zabieram sie za wystawianie moich ciazowych ubran. A na weekend na zakupy coby braki w szafie uzupelnic:-D
MieMie psinka juz Cie polubila,wiec ja przygarnij i faktycznie moze rozwies ogloszenie,a noz widelec nikt sie nie odezwie:D

Czekam na tesciowa wiec sobie pocwicze dla zabicia czasu:p

Ostatnia edycja:
Do góry