reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
a, to takiego jak wkleiłaś nie widziałam nigdy :p
a małą puszkę kupowałam zwykle za około 22zł, czasem w promocji za 18zł, a duża zawsze między 38 a 42zł no i w promocjach w marketach czasem za 29, 28zł a nawet tak jak pisałam - za 23zł, wtedy brałam po 6 puszek :p

a na mleka 1 nie ma nigdy promocji bo zaleca się karmienie piersią do 6 miesiąca życia, nawet jak się wchodzi na stronach firm na opisy mlek początkowych to najpierw wyskakuje okno z informacją o karmieniu piersią i dopiero trzeba kliknąć OK i się idzie dalej. bez sensu no ale cóż :p

Olga, narobiłaś mi smaka na pierogi i właśnie zjadłam ruskie posypane obficie parmezanem i pieprzem, mogłaby z 30 zjeść:-D

haha Asia, cieszę się :) ja czekam na męża, ma kupić mąkę po pracy i będzie produkcji ciąg dalszy - pierogi i krokiety, te wczorajsze pierogi mi się super zamroziły, są takie ładne, mogłabym je oglądać godzinami :D

na mleka 1 nigdy nie ma promocji bo to mleko musisz kupić a 2 już można zastąpić "czymś innym" tak mi kiedyś powiedziała pewna pani w aptece :no:

Ktoś pytał o basen. Ja niestety ponieważ dość długo krwawiłam, a potem jakoś nie miałam kasy, dopiero teraz idę z maluchem na zajęcia. Jeszcze nie byliśmy, ale mamy za sobą długie kąpiele w dużej wannie i bardzo mu się podoba.
dzag, ja już kupiłam kostium, na allegro, taki za 40zł, wszystko szczelnie zakrywa ;)

o, to i my musimy z tolka w wannie poprobowac. bo na razie przy kapieli jest taka skupiona, nabozna i powazna. i ma wielkie oczy. no to ja nie wiem, czy jej sie podoba, a na te basenowe zajecia tez mialam pomysl pojsc, ale to za miesiac dopiero.
a wracajac do rozszerzania diety - te slynne kaszki - to tez od 4 miesiaca? takie na dobranoc? czy nie tylko na noc sie je serwuje? toliśka ma skaze bialkowa, ostatnio sie nawet na specjalna kaszke NAN natknelam dla skazakow, choc moze jej do tego 4 miesiaca przejdzie, bo specyfik specyficzna ma cene :baffled:

U nas w Krakowie we wszystkich szkołach dopiero po skończeniu 3 m ca przyjmują dzieci i to jest taka data graniczna, wcześniej nie bardzo kontakt z ozonowaną wodą (z chlorowaną w ogóle nie zalecany) tak mi mówiło paru pediatrów, no a k8libby Twój Filip to chyba jeszcze 3 nie skończył? my idziemy teraz dopiero.

reklama
U nas wpuszczają wcześniej, choć są takie gdzie przed ukończeniem 3 miesięcy nie wpuszczają. Idziemy 15 listopada, więc 2 dni, przed 3 miesiącem :) Ja widzę, jak on uwielbia wodę, chlapie na wszystkie strony i w głos się zaśmiewa przy tym. U nas kąpiele to minimum pól godziny. Jak zacznie siedzieć to wannę chyba na środku pokoju będę stawiała a on będzie siedział i siedział...

Do góry