reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Milionka no ladna sumka juz, niech Kasi sluzy:tak:
Gorgusia wielkie gratki!!!!!!! juz sam zamysl fajnie brzmi:tak:
Olga szacun za pierogi, ze czasu znalazlas na taka akcje;-) no ale Twoje dziewczynki to aniolki. A Natalka pierwszy raz chyba tak powiedziala co? No to niedlugo sie rozgada na dobre:-)
Domi moja juz tez sie sporo slini, sliniakow jeszcze na szczescie nie potrzeba. Ale do zebow to jeszcze dugo moze potrwac, i oczekiwanie na cudne "puk". Ja lyzeczka Remikowi sprawdzalam, puknelo w 6 m-cu:-)
Aia najlepszego dla Maniusi, sluszny wiek:-D

O wydatkach mowa, no wiec u nas narazie mm schodzi w prawie 2 tyg, ale nie jest drogie. Dentyste mam za darmo, ale i tak nic do leczenia tylko kamien regularnie zdejmuje. Szczepienia u nas tez za darmo. Za to jak dzis usiadlam wreszcie zeby zabukowac bilety dla mnie i dzieci do Pl to mnie troszku zabolalo:dry: A jeszcze Tz na swieta mial doleciec, no to by wyszlo letko pare tysiaczkow:szok: Na same bilety, a gdzie reszta wydatkow, chrzest chcielismy tam robic... Nie wiem...na razie jeszcze nie zabukowalam, musze sie z tym przespac.

reklama
u nas też zaczęło się ślinienie ale Maksowe puk usłyszałam w 10 m-cu a slinił sie od trzeciego ;-)
Olka wstała o 5.15 ( a w nocy o 24 i 4) jestem dzis jak armata

Cześć dziewcznyny
my już po szczepieniu, szłam w bojowym nastawieniu z informacją o wycofanej serii ale na szczęście nie było potrzeby tak się nastawiać - Pani zawsze mi pokazuje szczepionki więc wiem że dzisiejszy Prevenar nie był z tej ferelnej serii.

Dzisiaj Bruno kończy 100 dni życia :-D Nieźle ten czas zasuwa!!! Podwoił swoją wagę - z 2960 zrobiło się 5900! urósł 16 cm i dzisiaj mój zuch mierzy całe 69cm! Nie wiem jak się z nim rozstanę z końcem stycznia..

Dziewczyny, wychodzić dzisiaj na spacer czy lepiej się powstrzymać w dzień szczepienia? ma to jakieś znaczenie?

Co to za puk na które czekacie?
W Szczecinie nędzna na maxa pogoda, ale spacer pewnie zaliczymy.
Ja nawet nie licze ile na mm wydaje bo to trzeba kupic, ale jakos co 3 tygodnie robie zamowienie na 150zl... Inne wydatki to raty, a jest ich 3tyś miesięcznie, plus 2tys za mieszkanie... No i kocie zarcie, dla moich i podwórkowych, to ze 150 nastepne. Właściwie to nie wiem już skąd kase brać. Chrzest odłożyliśmy na wiosne, bo nie ma za co....

A, ząbki ;) my o BLW myśleliśmy, ale papki nas nie ominą, bo do BLW to siedzieć sam musi. Kiedy dzieci same siedzą? Na mm to od 4 miesiąca dajemy papki czy po 4 miesiącu? Jakieś kaszki zamiast mm czy mm też? No pogubiłam się...

gorgusia, gratuluję decyzji i życzę powodzenia :))
LeRemi - pierogi robiłam w czasie jak mąż był już w domu więc luz ;) a Natalia coraz częściej wypowiada takie zdania adekwatne do sytuacji :) a "mama" mówi baaardzo rzadko, może dlatego że nie ma potrzeby mówić tego słowa bo mama zawsze jest :p

co do ząbków to u Natalii pierwszy pojawił się chyba tydzień przed pierwszymi urodzinami... naczekałam się, do teraz trójek nie ma - ani jednej, za to czwórki wszystkie... ciekawe jak to będzie u Hani

reklama
I ja ponawiam- MieMie, Irisson, mała.di?
Nam pediatra zabroniła spacerów po szczepieniu.

Kacper nie spał od 2 do 5....porażka jakaś. Nie chce współpracować z łóżeczkiem.

Dzięki dziewczyny- BB będzie miało rabat specjalny to może spotkanie u mnie zorganizujemy,a przy okazji pomodelujemy sylwetki :-)

Do góry