reklama
Dziewczyny bardzo rzadko piszę ale czytam Was cały czas . Mam pytanied kilku dni Lenka robi dużo kup w ciągu dnia (ok 6),a w nocy z 1-2. Na dodatek są to zielone kupy. Nie jem nic czego wcześniej nie jadłam, a Lenka jest tylko na piersi. Czy któraś z Was też tak ma albo miała? Czy jest się czym martwić?We wtorek mamy szczepienia więc wtedy skonsultuje to z naszym pediatrą.
asia, po jakim czasie wzięłaś antybiotyk? bo znów mam 39? brałaś dumox? Będe brać o 21 i 9 rano. Kurde nie chce czekać do rana bo jest gorzej, a boje się ropienia wtedy pożegnam się z karmienie. Co do kup nie pomogę bo u nas zawsze żółte,ale pamiętam, że w pierwszy rok z życia dziecka pisano,że taki też może być odcień fizjologiczny.
Asia u mnie zapalenie piersi też skończyło się niestety antybiotykiem - ja brałam augmentin, ale duomox też jest bezpieczny przy karmieniu . Jednocześnie podawałam Laurce rozpuszczony diciflor z kubeczka medeli, żeby ją osłonić przed antybem.
M
milionka
Gość
melduje, że wpłynęla pierwsza wpłata dla Patryka na kwotę 50 zł.
M
milionka
Gość
melduję, że rownież przelałam na to konto 50 zl dla Patryka
Summerbaby
Fanka BB :)
milionka, fajnie! miło widzieć, że potrafimy sobie pomagać
W ogóle zrobiła nam się tutaj taka miła sierpniowa społeczność!!! Dzisiaj sobie myślałam że świetnie by było spotkać się gdzieś za rok latem jak już nasze smyki podrosną i spędzić weekend w swoim gronie:-)
W ogóle zrobiła nam się tutaj taka miła sierpniowa społeczność!!! Dzisiaj sobie myślałam że świetnie by było spotkać się gdzieś za rok latem jak już nasze smyki podrosną i spędzić weekend w swoim gronie:-)
M
milionka
Gość
mysle ze super pomysł
reklama