kakakarolina
Fanka BB :)
LaRemi jeszcze drastyczna rada. Może powinniście przejść się do neurologa tak dla świętego spokoju taki nic nie spiący niemowlak to do końca zdrowe nie jest. Wczoraj myślałam wieczorem o Tobie i przypomniało mi się, że mam takich znajomych których córeczka spała 6-8h na dobę od urodzenia. (notabene teraz zdecydowali się na drugie dziecko bo skoro i tak nie spią to stwierdzili, że bez różnicy) i oni latali po specjalistach właśnie na szczęście wszystko w porządku taki typ ale lepiej badać niż pluć sobie w brodę.
A i jak widzisz, że zasnęła choć na te 15 minut to jak przy niej czuwasz i pilnujesz żeby spała to też jest pobudka (pilnujesz czyli jak zaczyna się kręcić klepiesz po tyłku albo robisz szyyyyyyyy jak suszarka ja jak Ola przemęczona i ma problem ze spaniem to tak robię wtedy przypilnowanie jednej drzemki żeby zrobiła się porządna wraca na dobry tor moje dziecię i potem już kolejne są ok)
A i jak widzisz, że zasnęła choć na te 15 minut to jak przy niej czuwasz i pilnujesz żeby spała to też jest pobudka (pilnujesz czyli jak zaczyna się kręcić klepiesz po tyłku albo robisz szyyyyyyyy jak suszarka ja jak Ola przemęczona i ma problem ze spaniem to tak robię wtedy przypilnowanie jednej drzemki żeby zrobiła się porządna wraca na dobry tor moje dziecię i potem już kolejne są ok)