reklama
Mart81
Fanka BB :)
K8 tak, siusiak po tatusiu, spodziewałam się tego :-) Mój teść jak zobaczył Stasia do powiedział: wąska dupka, szeroki w barach, długi siusiak. będzie kawał przystojnego chłopa!
karenm
Ja tak jak Kakarolina ciuszki zmieniam codziennie po kąpieli chyba że akurat mu się podczas odbicia uleje, zresztą moje dziecię zasypia przy jedzeniu i czasami w buzi zostaje jedzenie które potem mu wypływa.Tetrę ma jedną pod główką druga do wycierania buźki zmieniane raz, dwa razy dziennie w zależności od sytuacji.
Z tym macierzyńskim to mi gin nie dał L4 po terminie przewidywanego porodu bo powiedział że nie można. W konsekwencji L4 miałam do 11.08 poród 15.08 ale macierzyński musiałam wziąć od 12.08. U Mart81 też było po terminie więc myślę że to prawidłowo jest.
Moje dziecię czasami przez sen tak jakby płacze tzn trwa to 2-3 sek. też tak u Was jest? Tak w dzień nie płacze bo nie ma powodów, poznaje już kiedy czego mu trzeba i nie zdąży zawołać jeść a już butla do buźki. Martwię się dlaczego tak ma przez ten sen, czy mu się coś śni czy czuje się nieszczęśliwy.
Z tym macierzyńskim to mi gin nie dał L4 po terminie przewidywanego porodu bo powiedział że nie można. W konsekwencji L4 miałam do 11.08 poród 15.08 ale macierzyński musiałam wziąć od 12.08. U Mart81 też było po terminie więc myślę że to prawidłowo jest.
Moje dziecię czasami przez sen tak jakby płacze tzn trwa to 2-3 sek. też tak u Was jest? Tak w dzień nie płacze bo nie ma powodów, poznaje już kiedy czego mu trzeba i nie zdąży zawołać jeść a już butla do buźki. Martwię się dlaczego tak ma przez ten sen, czy mu się coś śni czy czuje się nieszczęśliwy.
Ostatnia edycja:
Mart81
Karemn mój Staś tez czasem przez sen tak zakwili. Jakby mu się coś śniło.
Ja miałam zwolnienie L4, które obowiązywało od 1 do 24.08, termin z OM 16.08, urodziłam 27.08.
Już nic z tego nie kumam. Ale nie będę rozkminiać. Ustaliłam że wrócę do pracy 10 dni później i tyle.
Ja miałam zwolnienie L4, które obowiązywało od 1 do 24.08, termin z OM 16.08, urodziłam 27.08.
Już nic z tego nie kumam. Ale nie będę rozkminiać. Ustaliłam że wrócę do pracy 10 dni później i tyle.
Olga RaQ
wstałam zdołowana nie ogarniam tego wszystkiego, nie daję rady, mam dość
olga to łączę się z Tobą. Ja dzisiaj aż sie popłakałam. M od 7 w praxy, więc musiałam rano dwóch ogarnąć i starszego z małym do szkoły zawieźć. a tamten a to spodnie nie te, a to kurtki nie będzie brał. A na koniec wypalił, ze mama jest zła i podnosi głos. Potem przeprosił i poszło.... Dobrze, że jest w szkole, to ochłone. A na 14 jeszcze na jego lekcję na basen muszę jechać i podziwiać, chyba Maciej mi się tam ugotuje
Agnieszka_72
Olga, Domi, nie wiem jak Wam pomóc. Przesyłam pozytywną energię - może pomoże. U mnie nieźle w nocy tylko dwa krótkie karmienia. Ale za to rano awantura bo nos zapchany i było wyciąganie gila. No i mężuś przyjechał do domu z taką grypą, że nie wiem jak ja ich dzisiaj samych zostawię. Chyba nici z zumby :-(
reklama