Witam sie czwartkowo.U mnie do poludnia przypiekalo sloneczko a teraz szaro,buro a czy cieplo to nie wiem bo noga mnie boli po dzisiejszym zabiegu wiec nie wychodze.Balam sie wyciac i mi zamrozila a to nie dosyc ze bolalo jak diabli i boli nadal to zanim sie zrobi pecherz i wygoi minie ruski miesiac.
Ja mam termometr najzwyklejszy elektroniczny z apteki ,kupilam 2 lata temu za 12zl i jest dobry.Szybko mierzy,dokladnie.
smiac mi sie chce bo teraz chcialam nakluc igla pecherz na tej kroscie zeby wyplywal plyn a Luizka lapie mie za rece i mowi,,nie rusaj'' jak zobaczyla krew to z przejeciem mowi ,,krew?ja sie boje krefa,trzeba wytsec,,ty sobie pisaj i nie rusaj krostki okej?,,to nic...zagoi sie...
Normalnie jak nie psoci to boki mozna z niej zrywac
A Milence dzis kupilam laleczke malutka gadajaco smiejaca sie i bardzo jej sie podoba.smieje sie do niej ,grucha.
Jak ja podnosze do odbicia to tak jej sie podoba w pionie ze jak ja klade to jest wrzask.
Smiac mi sie chce jak na dworze zezuje na przechodzace obok kurki....
Musze konczyc bo juz sie obudzila na jedzenie
Ja mam termometr najzwyklejszy elektroniczny z apteki ,kupilam 2 lata temu za 12zl i jest dobry.Szybko mierzy,dokladnie.
smiac mi sie chce bo teraz chcialam nakluc igla pecherz na tej kroscie zeby wyplywal plyn a Luizka lapie mie za rece i mowi,,nie rusaj'' jak zobaczyla krew to z przejeciem mowi ,,krew?ja sie boje krefa,trzeba wytsec,,ty sobie pisaj i nie rusaj krostki okej?,,to nic...zagoi sie...
Normalnie jak nie psoci to boki mozna z niej zrywac
A Milence dzis kupilam laleczke malutka gadajaco smiejaca sie i bardzo jej sie podoba.smieje sie do niej ,grucha.
Jak ja podnosze do odbicia to tak jej sie podoba w pionie ze jak ja klade to jest wrzask.
Smiac mi sie chce jak na dworze zezuje na przechodzace obok kurki....
Musze konczyc bo juz sie obudzila na jedzenie