Asia normalnie w kompleksy człowieka wpędzasz. Ty kiedyś odpoczywasz?;-)
O tym samym pomyślałam
Tylko pozazdrościć energii, mi to się często nie chce, a już wstanie z samego rada to nie lada wyzwanie
Choć jeszcze trochę poczytam o tych smakołykach, dekoracjach, etc i może mnie to zmobilizuje do działania? :-)
Exotic my z zaparciami walczyliśmy dobre 1,5 miesiąca, ale walka udana :-) A sprawa była poważna, nawet w grę wchodził szpital, bo mały miał zalegające masy kałowe. Więc stosowaliśmy i dalej stosujemy Debridat - to jest na uregulowanie pracy jelit, u nas na receptę, może dowiedz się u siebie u lekarza o taki lek. Poza tym nie wiem czy karmisz piersią czy mm, jeśli mm to ważne jest dopajanie dziecka, nawet przepajanie. Ja podaję małemu wodę, herbatkę rumiankową i czasem herbatkę koperkową. Od razu widać różnice w konsystencji kupki
No i przez jakieś 3 dni stosowałam czopek glicerynowy raz dziennie, bo mały miał za dużo tych mas i samemu ciężko byłoby mu się z tego oczyścić. Może też być kwestia mleka, my zmienialiśmy w sumie 4 razy
, oczywiście po konsultacji z lekarką. Teraz stosujemy 0 laktozowe, bo ponoć Leoś nie toleruje laktozy. Powodzenia, daj znać czy jest poprawa.
Kakakarolina też bym była w szoku
Kurde, tydzień temu skończył mi się okres i wczoraj znów dostałam
W międzyczasie byłam na kontroli u lekarza i mówił, ze wszystko ok, myślicie, że powinnam znowu się zgłosić? Czy możliwe jest na początku takie rozregulowanie i samo się unormuje?