reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Ja też nie śpię. Melduje się na posterunku :-)

Wsuwam płatki z gorącym mlekiem. Jestem strasznie podekscytowana szpitalem i wizytą. Pewnie nie ma czym. Ale jakoś mam nadzieje, że coś się wydarzy, że czegoś się dowiem. Muszę wstać o 7, bo 8:30 muszę wyjść. A teraz wszystko tak wolno idzie, prysznic, śniadanie.

Ciekawe co u K8 bo jakoś zamilkła. Czyżby coś się rozkręciło?

Irisson kciuki zaciśnięte.

No i nie wiem co tu jeszcze napisać. Idę podjąć próbę do łóżka.

reklama
No i ja nie śpię, tylko... liczę skurcze z nadzieją na rozkręcenie a nie na wyciszenie. Na razie naliczyłam co 10 minut ale coś czuję nosem, że na tym poprzestanę...

W każdym razie nie mogę przez to spać...

Ciekawe Zylcia jak Twoje skurcze....
Ja od 1 w nocy byłam głodna i do teraz wytrzymałam...serek czekoladowy i brzoskwinia poszły w ruch. Mój M dziś chrapie i przez to tym bardziej spać nie mogę.
Mart- aby wizyta wniosła coś optymistycznego :-)
Jak już będzie ludzka godzina to mam plan się ogarnąć- peelingi, balsamy it te sprawy,więc trochę gimnastyki przede mną....

Gorgusia o rany moj tez dzisiaj dal czadu z chrapaniem:-(
Zylcia mam nadzieje ze sie skorcze rozkrecily i malenstwo na swiecie:-)
Mart trzymam kciuki za wizyte!
LeRemi mam nadzieje ze spisz jednak wlasnie:-)
U mnie maz wyszedl do pracy wiec ja obudzona ale ide dalej spac:-) Irisson juz po ktg, teraz ja przygotowuja i zaraz tna:-)

Dzieńdoberek

obudziłam się z lekkim bólem gardła i zapchanym nosem. Bosko.

Martwi mnie brak wieści od K8

Jestem niewyspana jak cholera. Piję gorącą kawę z mlekiem, jem kanapkę z powidłami i idę się ograrniać.

k8libby - życie pisze własne scenariusze :( niedobrze że może być inaczej niż sobie wyobrażałaś... ale zdrowie maleństwa najważniejsze, trzymam kciuki za Ciebie i synka, że też się musiał tak wiercić że się poowijał...

K8- skoro tak będzie bezpieczniej to pozostaje tylko to zaakceptować. Dobrze,że wiedzą,że się tak misternie obwiazał ten Twój Fifi. Kciuki trzymam!

k8libby, najważniejsze żeby było jak najlepiej z maleństwem. Tak to jest z tym planowaniem. Głowa do góry! Informuj nas kochana!

Irisson chyba już ze swoją córunią? Ma ktoś z nią kontakt? Kakakarolina, mam nadzieję że przynajmniej warunki w szpitalu rekompensują tą bezczynność...

Idzie weekend więc pogoda się psuje :-(
Dziewczyny, co na poprawę laktacji - piję herbatki i karmi a jednak mi brakuje. Dokarmiam na noc .młodego 100ml mleka bo inaczej wisi mi u cyca i marudzi.
dziewczyny w dwupakach, trzymam kciuki za ten weekend żebyście się porozpakowywały. Miłego dnia!

Cześć. Ja mam już po skurczach ale noc była w połowie tylko przespana. Wszystko się wyciszyło. Czasami mnie tylko coś złapie ale nic takiego.

Ciekawe jeszcze jak długo to potrwa...

reklama
Do góry