reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

milionka nie wiem czy mogę pisać ale jestem dalej w dwupaku :)):rofl2:
już po próbie teraz się skurcze kulają albo się rozkulają albo nie :-D póki co po seksie miewam mocniejsze;-) ale na ktg się ładnie pisały ale tylko skurcze bo dziecko już gorzej. Dziś miałam ktg w sumie 3h i nie jest najlepiej o 22 ostatnia szansa jak wyjdzie marnie to chyba cc:baffled:

k8 czyli dobrze usłyszałam te moje wyniki wód, powodzenia oby było sn i wszystko ok.

ehhh nie dobrze - nieposłuszne te nasze dzidzie, trzymam mocno kciuki!!!

ja dzisiaj strasznie sie zestresowałam bo mama schodząc ze strychu spadła z drabinki ale na szczęście nic się nie stało, a my w rezultacie się uśmiałyśmy, ale na początku tak się przeraziłam, że się popłakałam.

A żeby było tego mało moja droga do szpitala to dokładnie ta trasa która właśnie została w wawie zamknięta przez to zalane metro więc mam dodatkowy stresik bo ja mam orientacje jak krasnal w terenie i tylko nawigacja mnie ratuje.

reklama
byłam z Laurą na 1,5h spacerze z nowym rowerkiem, do mamy na 4 piętro 2 razy weszłam i zakupy z mężem marketowe 2h, jak się nic nie ruszy, to będę zła :no:

Karolina na ile Ci się skurcze zapisywały? ale ta twoja Truda jest uparta, niech już wychodzi !

K8
czyli jak dobrze pójdzie, to będziesz przed weekendem w domu z Fifim :-)

Weronika jeszcze jestem ja i Milionka, obie mamy z usg na koniec sierpnia, więc wiesz, będziemy się bujać do września :szok:

Milionka właśnie słyszałam co mówili w radio, masakra, sami nie wiedzą co zrobić :no:

irisson nawet tak nie mów:no: ja chce już!!!:rofl2:
Już opracowałam trasę awaryjną do szpitala ale mam nerwa, że to akurat teraz musiało się stać i mam dodatkowy stres

musimy zebrać dupki i wyrobić się do 40 tc :) pozytywne myślenie to pierwszy krok do sukcesu :) Dzisiaj męża zmolestuje, wszystkich metod spróbuje :-)

hahah ja też mam taki plan, zwłaszcza że już mi swędzenie przeszło :-D:-D tylko jutro święto, to może lepiej w czwartek rodzić :-p
Milionka a po ostatniej wizycie to jaka szyjka Ci wychodziła?

Irisson, Milionka- o mnie nie zapominać :-p chociaż ja u Was świeżak jestem to ok. Z usg też jestem na koniec sierpnia. Ale! Dziś zauważyliśmy,że brzuszek jest niżej :cool2:

Gorgusia mi brzuch majta od lipca między kolanami i nic :-p ale nakręcamy się pozytywnie, może to akurat coś znaczy, tak jak u Exotic poszło z tym czopem, od razu porodówka :rofl2:

Karolina
rodzisz?!

reklama
mnie dzisiaj spotkała dużo starsza znajoma mamy i powiedziała, że gotowosc do porodu sprawdza sie wkładajac dłoń miedzy piersi a brzuch, jak wchodzi swobodnie to juz tuz tuz:p taki zabobon z dawnych lat :p

Do góry