Hej dziewczyny Katjusza przeslij jakis promyczek sloneczka bo u mnie nadal szaro buro Mgdyu i Fladra bedzie dobrze trzymam kciuki Aia ,Mgdyu ja w pierwszej ciazy zajadalam sie na poczatku pomidorami potem nie moglam na nie patrzec i tak zostalo ze nie przepadam za nimi a teraz to juz wogole nie moge na nie patrzec Wogole do warzyw i owocow mnie nie ciagnie Tylko slodyyyycze i cola codzien bo bez niej nie mam zycia A w pierwszej wszystko kwasne wcinalam i chleb ze smalcem i ogorkiem A teraz kwasne bleee Pewnie bedzie syn skoro teraz jest inaczej i w 1 mowili ze ladnie wygladam a teraz masakra jakies pryszcze brzuch juz jak balon pewnie od wzdec O wlasnie Anika jeszcze brzuszek ci sie znudzi Ja juz mam swojego dosc zwlaszcza dzis niedosyc ze byl duzy to teraz heh ciezko mi z nim plecy bola przeszkadza Chetnie bym sie z ktoras zamienila chociaz na 1 dzien ale by bylo fajnie Ja to niestety od malego tak mam u nas to rodzinne Widze ze Luizka jest szczupla ale brzusia tez ma Anulka widze ze ty juz masz jakies przyplywy milosci Takie wyznaniaa ja mam przyplywy zlosci he he Irisson fajnie ze udalo ci sie zapisac do gin i zobaczysz niedlugo fasolke Sempe ty to masz z tymi zebami Trzymaj sie dzielnie na tym fotelu A ja dzis powiedzialam slodyczom stop bo co dzien na wadze przybywa ni po 200g A to niedobrze bo z obecna waga czuje sie juz zle a co bedzie dalej No i tak morduje sie z mdlosciami i zastanawiam sie jak wstac i wziasc sie za obiad Ciekawe jak dlugo wytrzymam pewnie ze 2 godz i cukierki pojda w ruch Cos czuje ze w tej ciazy to i z moimi zebami bedzie krucho bo na nabial nie moge patrzec tylko niezdrowe wszystko Masakra jakas Pewnie ockne sie w 20 tyg jak trzeba bedzie zrobic krzywa cukrowa i znow mi cukier wyskoczy
reklama
anulka18071987
Zaangażowana w BB
irisson biedactwo mnie tez czesto dopadaja migreny naszczescie w ciazy nie mialam jeszcze i mam nadzieje ze mnie ominie ;-)niestety musisz to przetrzymac,ale na pocieszenie dodam ze ciepły bądź zimny oklad na głowe pomaga i mam nadzieje że Ci pomoże.
anulka18071987
Zaangażowana w BB
Doti moje przypływy miłości sa spowodowane moją długą nieobecnością na forumTesknota robi swojea jesli chodzi o obrzarstwo to musiałam kupić wczoraj spodnie na gumiebo tyje w geometrycznym tepie
Irisson polez sobie troche to moze przejdzie ci troche Mozesz tez jakiegos apapa polknac jesli nie wytrzymujesz Slaby bo slaby ale zawsze jakas ulga bedzie Widze ze twojej malej tez zolty nosek wychodzi na zdjeciach Moja bledziutka soczkow marchewkowych nie chciala pic ale jak robilam zdjecia to nosek zawsze zolty wychodzil i mozna bylo pomyslec ze sobie ubrudzila
hej wszystkim ja tylko na chwilke , bylam wczoraj na usg, wsio jest ok, zdjecie w suwaczku, widzialam w powiekszeniu oczka nosek uszka i buzie, cudny widok serducho wali 170 uderzen na minute hehe
kropek ma 3 cm i juz widac bylo ruchy mam sie juz na prenatalne umowic.... musze zadzwonic do kliniki, gdzies za 2 tygodnie powinnam miec termin... szybko
to po krotce
lece bo kupa roboty mnie goni buziakiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha co do becikowego to mo lekarka wystawi to zaswiadczenie po porodzie zaraz
kropek ma 3 cm i juz widac bylo ruchy mam sie juz na prenatalne umowic.... musze zadzwonic do kliniki, gdzies za 2 tygodnie powinnam miec termin... szybko
to po krotce
lece bo kupa roboty mnie goni buziakiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha co do becikowego to mo lekarka wystawi to zaswiadczenie po porodzie zaraz
kakakarolina
Fanka BB :)
Mart81 tak jak dziewczyny piszą jak urodzisz albo na końcu ciąży lekarz wypisze Ci hurtem.
Mygdu trzymam kciuki za tą wizytę
Aia juz niedlugo te pomidory będą taaaaaaaaakie pyszne nie mogę się doczekać. Ja sobie dziś kupiłam maliny. Zawsze w styczniu mam ochote na maliny, jagody i inne takie
Anikaa jeszcze przytyjesz ;-)
Exotic a może byś sobie upiekła taki chleb. To nic trudnego wystarczy 20 minut i piekarnik;-)
Anulka dobrze że pies umie gadać bo bys miała smutno ;-)
Loczek blond gratuluję, witaj
Doti mi cukier na stówę wyskoczy pewnie już za dwa tygodni ale się nie martwię bo to mój strażnik wagi. Wczoraj obiecałam gince nie przytyć ani kg
Irosson a apap mi w tej ciązy już 3 raz migrena dokucza...zdrówka
Błonka fotka i wiadomości super
uff nadrobione :-) zaraz się potwór obudzi i nici z pisania. idę dziś do kosmetyczki. Tak mnie obsypało, że patrzeć na siebie już nie mogę, Jutro po urlopie wreszcie przychodzi opiekunka więc zabieram się do pracy
Mygdu trzymam kciuki za tą wizytę
Aia juz niedlugo te pomidory będą taaaaaaaaakie pyszne nie mogę się doczekać. Ja sobie dziś kupiłam maliny. Zawsze w styczniu mam ochote na maliny, jagody i inne takie
Anikaa jeszcze przytyjesz ;-)
Exotic a może byś sobie upiekła taki chleb. To nic trudnego wystarczy 20 minut i piekarnik;-)
Anulka dobrze że pies umie gadać bo bys miała smutno ;-)
Loczek blond gratuluję, witaj
Doti mi cukier na stówę wyskoczy pewnie już za dwa tygodni ale się nie martwię bo to mój strażnik wagi. Wczoraj obiecałam gince nie przytyć ani kg
Irosson a apap mi w tej ciązy już 3 raz migrena dokucza...zdrówka
Błonka fotka i wiadomości super
uff nadrobione :-) zaraz się potwór obudzi i nici z pisania. idę dziś do kosmetyczki. Tak mnie obsypało, że patrzeć na siebie już nie mogę, Jutro po urlopie wreszcie przychodzi opiekunka więc zabieram się do pracy
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no i co narobiłyście?! teraz będę musiała ugotować przez Was pomidorową!!
no dzieki dziewczyny, ja właśnie jestem straszliwy migrenowiec często mnie głowa boli, zwłaszcza w stresie, a co do leków, to wolę okład, bo to różnie w tym pierwszym trymestrze ;-) no mój potwór też śpi, ale to kwestia minut, zaraz będzie "mamamamma" nocniczek, kaszka czekoladowa i wywalanie z szafy, bo mamusia dawno nie sprzątała Kakakarolina mnie też wysypało straszliwie, mam nadzieję, że to jakaś oznaka na chłopa, bo przy Laurze miałam cerę idealną
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson chyba troszkę Cię z martwię bo ja z kolei przy Maksie miałam cerę idealną )) dlatego teraz czuję pod skórą dziewczynkę. heh jeszcze 6 miesięcy domysłów...