reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

mygdu bardzo sie ciesze twoim szczesciem i mocno trzymam kciuki:tak:
Sempe tak to juz jest z tymi zebami ,mnie tez coz zaczyna pobolewac zab madrosci:crazy:

reklama
Ale sie rozpisalyscie Dajcie sobie spokoj z tymi pomidorowymi bierzcie przyklad ze mnie Teraz zjadlam 2 porcje frytek ,hamburgera popilam cola i wreszcie czuje ze zyje Kurcze tak zle to nigdy sie nie odzywialam A wczoraj jadlam oprocz slodyczy pizze wieczorem i zrobilam gofry i tez pilam cole Kurcze nie moge uciec przed cola ona za mna chodzi normalnie Mgdyu a czemu musisz brac acard na rozrzedzenie krwi?Ja w pierwszej ciazy pozno bralam witaminy w zaawansowanej ciazy juz Teraz tez tylko folik kazala brac Za to cala ciaze lykalam nospe bo ciagle brzuch bolal skurcze itd Caly dzien dzis czuje ssanie w zoladku chociaz nie jestem glodna bo ciagle cos zucham W tamtej ciazy chudlam a potem w sumie bylo 7 na plusie a teraz pewnie przy takim odzywianiu ze 30 na plusie Irisson twoja mala na nocnik juz robi?

Doti ja ją wysadzam jak mi się przypomni, po spaniu, przed jedzeniem, do spania :tak: moja mama, która z Laurą jest na co dzień jak pracuję, to co 2h na nocnik, mam nadzieję, że do sierpnia pożegnamy pieluchy, bo zbańczymy :rofl2: ja biorę oprócz kwasu jeszcze magnez, nospe jak mocno mnie zakuję, w tamtej ciąży to mi wychodziło na dobę ponad 20pigułek :confused2: najgłupszy był chyba ten fenoterol, jak mi się łapy po nim trzęsły :angry:

no zakładam, tak to bym nie nadążała z myciem podłogi :sorry: ale od dwóch dni sama przynosi nocnik i udało nam się złapać kupkę i siurku :tak: więc jest nadzieja :laugh2: zjadłam właśnie 3 jajka na twardo, bo na miękko chyba nie można no nie? już wyglądam jak w 7 m-cy a co będzie dalej :rofl2:

jezu z tym jedzeniem to można oszaleć. Doti ja też ochlewam się colą ale mi pomaga na moje mdłości, bo sobie po niej można tak zdrowo pobekać i od razu lepiej.

Irisson na miękko można, tylko takie dobrze zrobione, żeby białko było na 100% ścięte, a żółtko tak na granicy, jeszcze kremowe ale już nie płynne.

Dziewczyny ale sie objadłam trzy buły z jajkiem i szczypiorkiem,pękne...:-)A co u was mam nadzieje ze wszystko wporzadku ja zastanawiam sie co by tu zrobić żeby nic nie robić:tak:leniwa sie zrobiłam.

Mati81 a to dobrze wiedzieć, bo jaja to hit na dzień dzisiejszy :tak: ja cole też bym chętnie popiła, ale żołądek mi dokuczał, więc mineralka gazowana tez ok :laugh2:

reklama
Dziewczyny, wiedziałam że na Was będę mogła liczyć! :-D
Tak się zaczytałam w tych Waszych smakach ciążowych, że już mam listę zakupów na jutro -
muszę szczypior dokupić i na frytki poczułam ssanie... :-D:-D:-D

mygdu, wspaniałe wiadomości! Za miesiąc na pewno będziesz miała podobne! ;-)

irisson, doti12 - trzymam kciuki, żeby do sierpnia udało się pozbyć pieluch!
Jest jeszcze sporo czasu, więc przy konsekwentnym działaniu są na prawdę ogromne szanse! :tak:

Do góry