reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Czesc Kobitki ;)
ja juz od 7 na nogach, dzisiaj rano mam straszna ochote na kromke polskiego jeszcze cieplego chleba z serkiem almette i pomidorem z cebula haha :p niestety nie spelni sie moja zachcianka nie dostane nigdzie takiego chleba:p

reklama
Aia pomidory górą:-D ja właśnie wczoraj gar pomidorówy ugotowałam a pomidora kroję do wszystkiego, kanapek, na sałatkę,normalnie pomidorowy szał.

Gdzieś kiedyś czytałam, że pomidory to najbardziej "pożądane" warzywo w ciąży i że zawierają bardzo dużo kwasu foliowego podobnie jak sok z pomarańczy:-).

Ja właśnie wróciłam, bo byłam Amelkę ze szkoły odebrać. Zaraz spijam herbatkę i muszę z nią lekcje odrobić i szykować się do gina. Będziemy penie pod wieczór w domu bo po wizycie jeszcze podjadę do sklepu i po Amelkę do babci. A jak wrócę do domu to chyba padnę na cycki, nie mam dziś siły na nic.

hej dziewczyny ja dopiero dotarłam na forum po spedzeniu sylwestra u mamy bilans tego taki ze jak mnie wczoraj skuło w lewym pośladku to myslałam ze umre ale spoko dzisiaj nawet sie ruszam w miare.Musze jechać recepty wykupić bo mi sie dupchaston skończył a mam zalecenie go brać,ehhh wiecie co noramalnie ja to mam dość tych świąt tyle mi kasy poszlo ze szok tu świeta i nowy rok i bilans widze dno swoje konta:szok:swoja droga zastanawiam sie jak to bedzie skoro tak wszystko w góre ma iść,ale co ma być to bedzie.Mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku ze macie dobre chumorki a dzidzie rosną książkowo.Ide coś robić bo mam mase do zrobienia a jeszcze kawe przed komputerem męcze.Z ciekawostek ze świata to pożarłam sie wczoraj z mężem i dziadkiem czyli z domowników gadam tylko z psem:-DAle mam to w nosie nauczyli sie że mają służącą i spowiednika w jednym a ja czasami sił niemam więc teraz sie relaksuje:sorry:ale ja tez potrzebuje czasu dla siebie zwłaszcza teraz.Buziaczki kochane napisze coś wieczorkiem no chyba ze zasne:confused2:bo śpie jak suseł.A i zapomnialam wam powiedzieć KOCHAM WAS:D

Witam Się Słonecznie ! trzymam mocno kciuki za Flądrę i Mygdu co by dzidzie ładnie się do zdjęcia ustawiły :-) mi z dolegliwości to dzisiaj towarzyszy jadłowstręt, ale ktoś pisał o chlebie z solą :laugh2: byłam na godz. w pracy, bo oficjalnie jestem na urlopie, a nie oficjalnie moje biurko ugina się od papierów, najgorsze jest to, że jak wrócę, to się w ogóle nie ogarnę :sorry: ale za tydzień się będę martwić, a po za tym umówiłam się w końcu na wizytę, byłam w 3 gabinetach i dzwoniłam chyba do wszystkich gin. w mojej miejscowości, jakiś babyboom, bo terminy na nfz to luty, a prywatnie to po 20.01, jakiś kosmos, na szczęście udało mi się umówić do dobrego gin. na poniedziałek, no to już raczej zobaczę pełną dzidzię z serduszkiem :rofl2: mój szwagier się zawsze śmieje "oj idzie kryzys, będzie boom na dzieci" :-D

Ale żeście mi narobiły ochoty na ten świeżutki chlebek. Zamiast tego wcinam teraz zupę pomidorową :-) Miałam jechać do miasta załatwić jakąś sprawę, ale wcześniej byłam u babci i już nie miałam siły jechać do miasta bo mi słabo było. Musiałam wrócić do domu i coś zjeść bo bym padła.
Flądra pewnie już po wizycie. Mam nadzieję że zobaczyła w końcu serduszko.

witam,
mam na imię Monika i jestem w ciąży-termin na 15/08/2012.Bardzo chciałabym do Was dołączyć jak można.Gratuluję pozostałym Fasolek i życzę szczęśliwych 40 tc
:-):-)

reklama
loczekblond112 witaj w naszym gronie Zapraszam w imieniu dziewczyn do wspólnego przerzywania tych cudownych chwil ja według usg mam termin na 11 a według miesiączki na 9 Sierpnia mam nadzieje że bedziesz czesto zagladała:-)na nasze forum:)Miłego pisania:happy:ciesze sie ze jest nas coraz wiecej:*

Do góry