reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

a mnie jakoś ten TENS nie jara. Nie chce, żeby mnie ktoś prądem traktował...

Moja się też zwaliła okropnie dzisiaj w nocy, musiałam sprzątnąć szybko, bo aż piekło w oczy :p a z jaką radością z kuwety wypadła, razem z drzwiami, te o futrynę i po spaniu...
Ale nas Ruskie leją... Kolejne kozaki do domu wracają...

reklama
k8libby, Błonka - przecisną się jak nic, zobaczycie. Też nie dawałam sobie szans a jednak!;-)
Mam mętlik po tych kilku dniach w domu, milion wątpliwości czy dobrze robię czy źle. Matko boska...
Była u mnie wczoraj położna środowiskowa, myślałam że to taki pic na wodę ale się miło zaskoczyłam - była prawie godzinę, pooglądała młodego, mnie, przyglądała się jak go przystawiam do cyca - szacun.
Nie nadążam czytać forum, milion telefonów dziennie,wszyscy chcą przychodzić i są urażeni jak mówię że jeszcze nie teraz :baffled::baffled: w ogóle nie rozumieją że chcemy pobyć trochę sami..
no nic dziewczyny, poczytam trochę i idę soę zdrzemnąć. Trzymam za wszystkie kciuki!

Błonka szczesciara!

poki co na watku "przedstawmy sie" zadeklarowalo sie niespelna 70 ciezarowek, liczac pobieznie. nie wszystkie sa tu aktywne, ale aktywizuja sie porodowa. rozpakowanych wedlug listy kruszki jest juz 27... czyli niebawem nastapi przesilenie i takie ostatnie pierdoły jak ja bedą w mniejszości ;)

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochane za życzenia:*
Ja po dzisiejszej wizycie jestem ciężko przerażona:baffled:
Pani dr mnie zbadała a bolało tak że po wyjściu od niej się popłakałam ze stresu, strachu i bólu, a pani dr tylko szyjkę mi sprawdzała i nawet dobrze do niej nie dotarła:szok: Więc powiedziała, że sex sex sex mnie może uratować:cool:
Paciorkowca nie mam ale jakąś inną bakterię i jutro muszę zamówić jakieś globulki a w piątek odebrać papierek żeby przy porodzie pokazać:eek:
TAk wiec podziwia wszystkie rodzące sn jesteście mega!!!

Sumerbaby daj sobie troche czasu i sluchaj wlasnego instynktu, a zobaczysz jak potem bedziesz smigala przy ogarnianiu wszystkiego. Bycie mama to nie takie pitu pitu:) ale dasz rade!

Karolina dziwnie, coraz dziwniej??? :D

Ja sexu farmakologicznego nie chce i nie lubie. Na mnie nie dziala a duzo go ostatnio bylo. A przy skurczach to juz jakis sadyzm:D
TENS probowalam ale "na sucho", cienkie to, wkurzalo mnie, ale moze chodzi wlasnie o takie odwrocenie uwagi...

Dobra, zabieram sie za dzierganie bo i tak sie spac nie chce.

reklama
Mąż mnie wywiózł do McDonalda, miałam ochotę na szit. Pewnie to ostatni, bo jak cycować będe, to bezszitowo będzie. Zjadłam dwa hamburgery i dwie porcje frytek. Teraz idę się myć i żałować swojego postępowania...
Mam nadzieję, że dzisiaj mi też ze spaniem jakoś pójdzie. A jak nie, to będe za godzinę...

Do góry