reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ja pamiętam, że przygodę z bb zaczęłam jak Maks był malutki jakoś miesiąc miał. Miałam wtedy najwięcej czasu ;-)
Kładłam go sobie na brzuszku lapek obok i tak sobie dwie godzinki siedzieliśmy :)
a póki co chyba pójde do znajomych mecz

Młody wykąpany nakarmiony i spi:-) Dziewczyny wykąpane nakarmione z tatą lekcje angielskiego mają:-) zaraz je ja będę głaskać:-)

chata ogarnięta... zdrowy rozsądek mówi idz spać ale o tej porze????

sexu mi się chce:zawstydzona/y:

Mój mąż przy masażu pipki, patrzy tam i zagląda z niedowierzaniem i mówi, że nie ma szans, żeby głowa nią przeszła... Ja tez mam wątpliwości...

po cholere Marci dają rozkurczowe! ..

a mi się chce pić... pije jakies 3l wody dziennie plus 2 zbożowe... oszaleć idzie tak mi się chce pić:cool:
dzis odebraliśmy akt urodzenia na załatwienie becikowego nie starczyło męzowi czasu...

cały czas mam dylemat czy jechac 24 sierpnia na tydzien nad morze czy nie... dzieci chcą bardzo a ja tym bardziej ale jak Mały zniesie te 5h jazdy????

reklama
Błonka jakiego arbuza :)) ledwie pomarańczkę zobaczysz pójdzie jak po masle

Też myślę o marci. Będzie miała nieprzespaną noc przypomina mi to moja sytuację sprzed 3 lat. Dokładnie tak samo, skurcze bolesne (wtedy mi się tak wydawało hahaha) regularne a szyjka stoi w miejscu. No ale wszytsko się pięknie przygotowało i po 24h jak się zaczęło na maksa to poszło jak po maśle. Przydałby się jej teraz seks od razu by ruszyło:rofl2:

Sempe mi też dawali żeby się nie męczyła bo to przepowiadacze nie rozwierają szyjki

Do góry