reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ja pamiętam, że przygodę z bb zaczęłam jak Maks był malutki jakoś miesiąc miał. Miałam wtedy najwięcej czasu ;-)
Kładłam go sobie na brzuszku lapek obok i tak sobie dwie godzinki siedzieliśmy
a póki co chyba pójde do znajomych mecz
Kładłam go sobie na brzuszku lapek obok i tak sobie dwie godzinki siedzieliśmy
a póki co chyba pójde do znajomych mecz
Młody wykąpany nakarmiony i spi:-) Dziewczyny wykąpane nakarmione z tatą lekcje angielskiego mają:-) zaraz je ja będę głaskać:-)
chata ogarnięta... zdrowy rozsądek mówi idz spać ale o tej porze????
sexu mi się chce
chata ogarnięta... zdrowy rozsądek mówi idz spać ale o tej porze????
sexu mi się chce
no to ile osob zostalo nierozpakowanych?Cisza bo jakoś strasznie dużo się rozpakowało i się męczą ... i nie ma kto zabawiać oczekujących
po cholere Marci dają rozkurczowe! ..
a mi się chce pić... pije jakies 3l wody dziennie plus 2 zbożowe... oszaleć idzie tak mi się chce pić
dzis odebraliśmy akt urodzenia na załatwienie becikowego nie starczyło męzowi czasu...
cały czas mam dylemat czy jechac 24 sierpnia na tydzien nad morze czy nie... dzieci chcą bardzo a ja tym bardziej ale jak Mały zniesie te 5h jazdy????
a mi się chce pić... pije jakies 3l wody dziennie plus 2 zbożowe... oszaleć idzie tak mi się chce pić
dzis odebraliśmy akt urodzenia na załatwienie becikowego nie starczyło męzowi czasu...
cały czas mam dylemat czy jechac 24 sierpnia na tydzien nad morze czy nie... dzieci chcą bardzo a ja tym bardziej ale jak Mały zniesie te 5h jazdy????
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Błonka jakiego arbuza ) ledwie pomarańczkę zobaczysz pójdzie jak po masle
Też myślę o marci. Będzie miała nieprzespaną noc przypomina mi to moja sytuację sprzed 3 lat. Dokładnie tak samo, skurcze bolesne (wtedy mi się tak wydawało hahaha) regularne a szyjka stoi w miejscu. No ale wszytsko się pięknie przygotowało i po 24h jak się zaczęło na maksa to poszło jak po maśle. Przydałby się jej teraz seks od razu by ruszyło
Sempe mi też dawali żeby się nie męczyła bo to przepowiadacze nie rozwierają szyjki
Też myślę o marci. Będzie miała nieprzespaną noc przypomina mi to moja sytuację sprzed 3 lat. Dokładnie tak samo, skurcze bolesne (wtedy mi się tak wydawało hahaha) regularne a szyjka stoi w miejscu. No ale wszytsko się pięknie przygotowało i po 24h jak się zaczęło na maksa to poszło jak po maśle. Przydałby się jej teraz seks od razu by ruszyło
Sempe mi też dawali żeby się nie męczyła bo to przepowiadacze nie rozwierają szyjki