reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ale cisniesz samą pomarańczkę reszta wypływa nawet nie wiesz kiedy główka jest jak pięść i jeszcze w dodatku się wydłuża w ufo
LeRemi
O matko, sex w takim momencie chyba bym go w leb(ek) walnela! Ale fakt, szkoda ze Marcie tam tak mecza. A ja po spacerze nad rzeka spelnilam zachcianke i wsunelam jablka pod kruszonka z custardem ymmm. Meczyk teraz, TZ az sie zasapal
Sempe zazdroszcze organizacji, ja tego sie najbardziej boje po porodzie. Ja nie ogarne chyba.
Blonka kciukuje za jutro!
Sempe zazdroszcze organizacji, ja tego sie najbardziej boje po porodzie. Ja nie ogarne chyba.
Blonka kciukuje za jutro!
kakakarolina
LeRemi seks w wersji farmakologicznej odarty z uczuć lepiej seks niż wenflon i kroplówa )
Błonka ja tam nie wiem jak jest z tym parciem. Pamiętam tylko, że to była duża ulga po tych skurczach rozwierających rachu ciachu i koniec.
Błonka ja tam nie wiem jak jest z tym parciem. Pamiętam tylko, że to była duża ulga po tych skurczach rozwierających rachu ciachu i koniec.
Właśnie sobie czytam o tej prostaglamidynie, czy jakkolwiek się to nazywa. Jest to ponoć skuteczne jeśli szyjka nie jest przygotowana i powinni to stosować przed oxy, bo jest mniej inwazyjne, ale oczywiście tego nie robią, bo NFZ nie refunduje tego żelu. Trzeba sobie kupić samemu za ok 160zł i zabrać do szpitala, na wszelki wypadek... Chyba na wtorkowej wizycie poproszę moją gin o receptę...
kakakarolina
K8 to mogą aplikować tylko lekarze i położne i owszem jest na receptę ale, że 160zł mój M by sie obraził gdybym za seks zaplaciła może ten argument na Twojego zadziała. Czyli co jak pojadę w nocy na porodówke to zatrzymujemy się z M na parkingu i szybkie barabara
kakakarolina
Pewnie w niektórych mają. ja się teraz na to Tens napalam bo u nas jest i ciekawa jestem czy to cos daje.
reklama
Mart81
ufff, dotarliśmy do mamy z bambetlami i dwoma kotami, w dwa samochody. Ale juz mi się źle jechało ogólnie.
Kotka zrobiła po drodze kupe, tradycyjnie. Cyrk był na kółkach.
No a wcześniej był seks w wersji farmakologicznej. nic szczególnego jak dla mnie. Ale TZ dal się namówić, jak powiedziałam, że teraz jeszcze z raz czy dwa a potem kilka tygodni abstynencji. Ale nie obyło się bez pytań, czy nie dotknie główki i czy na pewno można "skonczyć" w środku. A ja: co? Oczywiście że można, nawet trzeba. Jeszcze czego, żeby tak na marne się gimnastykować? heh.
Biedna Marcia, oby szybko jej się rozkręciło.
Oglądamy siatkówkę, chyba jutro będziemy się rozpakowywać dopiero.
Kotka zrobiła po drodze kupe, tradycyjnie. Cyrk był na kółkach.
No a wcześniej był seks w wersji farmakologicznej. nic szczególnego jak dla mnie. Ale TZ dal się namówić, jak powiedziałam, że teraz jeszcze z raz czy dwa a potem kilka tygodni abstynencji. Ale nie obyło się bez pytań, czy nie dotknie główki i czy na pewno można "skonczyć" w środku. A ja: co? Oczywiście że można, nawet trzeba. Jeszcze czego, żeby tak na marne się gimnastykować? heh.
Biedna Marcia, oby szybko jej się rozkręciło.
Oglądamy siatkówkę, chyba jutro będziemy się rozpakowywać dopiero.