reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
O matko, sex w takim momencie chyba bym go w leb(ek) walnela!:) Ale fakt, szkoda ze Marcie tam tak mecza. A ja po spacerze nad rzeka spelnilam zachcianke i wsunelam jablka pod kruszonka z custardem ymmm. Meczyk teraz, TZ az sie zasapal:D
Sempe zazdroszcze organizacji, ja tego sie najbardziej boje po porodzie. Ja nie ogarne chyba.
Blonka kciukuje za jutro!

LeRemi seks w wersji farmakologicznej odarty z uczuć :rofl2: lepiej seks niż wenflon i kroplówa :))

Błonka ja tam nie wiem jak jest z tym parciem. Pamiętam tylko, że to była duża ulga po tych skurczach rozwierających rachu ciachu i koniec.

Właśnie sobie czytam o tej prostaglamidynie, czy jakkolwiek się to nazywa. Jest to ponoć skuteczne jeśli szyjka nie jest przygotowana i powinni to stosować przed oxy, bo jest mniej inwazyjne, ale oczywiście tego nie robią, bo NFZ nie refunduje tego żelu. Trzeba sobie kupić samemu za ok 160zł i zabrać do szpitala, na wszelki wypadek... Chyba na wtorkowej wizycie poproszę moją gin o receptę...

K8 to mogą aplikować tylko lekarze i położne i owszem jest na receptę ale, że 160zł mój M by sie obraził gdybym za seks zaplaciła :rofl2::-D może ten argument na Twojego zadziała. Czyli co jak pojadę w nocy na porodówke to zatrzymujemy się z M na parkingu i szybkie barabara

No ja wiem, że oni mogą to aplikować, ale jeśli nie jest refundowane, to w szpitalu nie mają, bo jak za to zapłacić?
A mojego Emka, nic do sexu nie przekona, ma swoją fazę, że w brzuchu jest dziecko i koniec.

reklama
ufff, dotarliśmy do mamy z bambetlami i dwoma kotami, w dwa samochody. Ale juz mi się źle jechało ogólnie.
Kotka zrobiła po drodze kupe, tradycyjnie. Cyrk był na kółkach.

No a wcześniej był seks w wersji farmakologicznej. nic szczególnego jak dla mnie. Ale TZ dal się namówić, jak powiedziałam, że teraz jeszcze z raz czy dwa a potem kilka tygodni abstynencji. Ale nie obyło się bez pytań, czy nie dotknie główki i czy na pewno można "skonczyć" w środku. A ja: co? Oczywiście że można, nawet trzeba. Jeszcze czego, żeby tak na marne się gimnastykować? heh.

Biedna Marcia, oby szybko jej się rozkręciło.

Oglądamy siatkówkę, chyba jutro będziemy się rozpakowywać dopiero.

Do góry