reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Tez mam ochote troszke ozywic swoje zycie seksualne po pologu i jak dojde juz ze soba do formy bo przez ostatni rok conajmniej nasz seks jest tylko zaspokojeniem sie w jakims stopniu a kiedys szalelismy i tego mi brakuje, ale np nie odwale sie teraz w seksi bielizne z tylkiem jak telewizor i cycami do pasa, jedyne co moge zrobic to odtanczyc przed nim tanic murzynek z plemienia tabadu ;/ juz chce urodzic i popracowac nad soba, chce sie porpostu czuc dobrze we wlasnej skorze i czuc ze go pociagam :D juz dawno nei widzialam takiej iskry w jego oczach zeby mnie rozbiral wzrokiem... nie dziwie sie mimo ze okazuje mi duzo milosci szanujemy sie i kochamy to brakuje mi tej dzikosci i spontanicznosci ;)

wlasnie siedze i mlody sie bardzo kreci w brzuszku a z piersi leci mi duzo mleka ;)

reklama
Dziewczyny nie śpimy wywołany temat cyców, a moje podczas nawału żyją własnym życiem:-( Jeśli przeszkadza Wam brzuch to zobaczycie jak bolą cyce w nawale, mi o tym nikt nie mówił:no:

Właśnie wstałam bo nie mam jak spać z obolałym prawym, mam zastoje aż gule pod pachą, no i mój M, dziecie i pies śpią, a ja matka karmiąca:-) przygotowuje cyc do karmienia i tak przed każdym:no:, czyli lakatorek na rozruszanie stwardniałego cyca, potem lecimy ciepłymi okładami z terowej pieluszki i lecimy masażami od początku wszystkich kanalików. Cyc musi być miękki dla Uleńki coby dobrze ssała:-), też mamie ulży aż do kolejnego karmienia ok. 5, ehh więc same widzicie:-)

Exotic, nie wywalaj psa z sypialni. Przyjdzie dziecko, to pies sam zrozumie, że musi spać gdzie indziej. Moje koty od jakiegoś czasu już ze mną nie śpią i wcale ich wywalać nie musiałam. Po prostu same czują, że coś się święci.
I tak będziesz mu mniej czasu poświęcała, więc choć to wspólne spanie mu zostaw. Zobaczysz, samo się ułoży.

Dzień był do zniesienia, ale noc mega gorąca jakaś i łażą cały czas między blokami jakieś menele i się wydzierają... I jeszcze wiedźma z dołu pali faję w oknie i wszystko mi do sypialni leci, chyba jej jakieś wiadro pomyj na łeb kiedyś wyleję...

Na koniec dnia, jeszcze kabinę umyłam... nienawidzę tego robić, te rolki, prowadnice i ta szyba wiecznie utytłana mydłem... w moim domu, nie będzie prysznica, mycie tego badziewia to koszmar. A jeszcze ta jest taka tycia, że ledwo się w niej mieszczę teraz z bandziochem...

Olga a w UK albo gdzieś na zachodzie, 95% kobiet rodzi z zzo, wyjątkiem jest sytuacja kiedy nie bierze. Tam po prostu w pewnym momencie przychodzi lekarz i pyta czy już chcesz i dostajesz za 5 minut. Co kraj to obyczaj.
W UK musi byc bodajze rozwarcie na 5palcow do zzo
pewnie sto razy wiecej kobiet u nas braloby zzo gdyby tu tak to sie odbywalo... mi sie zdaje ze bez wzgledu na to jakie macie podejscie do tego przed porodem, w pewnym momencie byscie nie odmowily na pewno, o ile nie nalezycie do tych szczęściar ktore maja niemalze bezbolesne albo trwajace godzine/dwie porody.
no ja mialam trwajacy 5h, bolalo, ale teraz takze chce rodzic bez znieczulenia, bede miala gaz, ta maszyne z elektrodiodami i dam rade, szybciej pojdzie ;)

no Laura teraz pachnie tak męsko :sorry2: ojciec mnie zabije, cały szampon wlała :-p a ciuchy oczywiście były na pralce i miały i tak iść do prania, ja mam tak mała łazienkę, że wszystko jest w zasięgu ręki :sorry2: a wannę same widzicie, wczoraj ledwo mi tyłek do niej wlazł, już muszę rodzić, bo serio ciężko się umyć :sorry2: wiecie co jest najlepsze, że moja mama mówi, że ja byłam gorszy łobuziak, nie wiem jaka będzie druga...
Ona jest boska :D hahahahahahha

Kakarolina, a ta sperma to doustnie? co by się nawodnić? :p

Tak, to mleko cieknące to fuj... z resztą właśnie, zewsząd będzie ciekło... Jak bzykac z takimi cieknącymi cyckami? tego mój M tez nie zniesie...
tez pomyslalam czy sperma doustnie :p
kurcze k8libby mi juz teraz przy bzykaniu leci z cyckow ale dla nas spoko :)
no juz dosc mialas postu noooo
K8 przy seksach niby jeszcze więcej mleko leci, stanik i wkładki?
oj leci leci wiecej, bo przy podnieceniu samo leci, ciurkiem :D a w staniku to nie sex :)

Jessu, mój mąż właśnie tak powiedział! jak matka takie świństwa może robić! bosze, to bez sexu kolejny rok?
:/ nie podoba mi sie taki plan :(

kurcze ja wogóle nie patrze na karmienie w kategoriach obrzydzenia a wręcz radości:p mój mąż też nie ma z tym problemu:rofl2:
ja tez uwielbialam karmic, i wiem ze dla mojego to tez nie pronlem, to raczej takie bardzo naturalne :)

dziewczyny co maja zwierzaki. Jak oduczyc pieska spania z nami w lozku? ma swoje poslanie ale nasza Yoreczka zawsze w nocy wskakuje mimo ze ja wyganiam naawet w srodku nocy idzie na chwile do siebie pozniej sprawdza czy spimy i wskakuje pomiedzy nas. Wiem ze to nasze zaniedbanie bo ja bralismy od poczatku ale teraz chcialabym juz ja odstawic troszke... zna ktos sposob?
no czytalam dalej ze k8libby napisala ze jej koty same wyczuly, moje nie i wyladowaly juz jakis czas temu za drzwiami, u mnie to moze jeszcze dlatego ze sphynxy z racji braku wlosow spia pod koldra a nie na, wiec sie zawsze beda pchaly do lozka, ale Ty chcesz synka brac do Was do lozka?? masz lozeczko wiec tylko do karmienia w nocy
ja koty wywalilam tez bo na przewijaku sobie zrobily na polce hotel do drzemek...

no dobra to teraz dla pozostalych calusy, ide pograc na kurniku, moze za godzinke zasne
kupilam dzis pilke zeby sobie poskakac, moze cos szybciej zadziala, wszystko robie, nie oszczedzam sie nic a nic i siedze dalej

kruszki, moje mają włochy i też pod kołdrę się ładowały. W ciągu dnia, śpią pod narzutą i najlepiej, żeby jeszcze słońce tam świeciło...
Okupują sypialnię za dnia, ale czuję, że jak mały tam będzie to będą zwiewały, bo one bardzo nie lubią wrzasków i hałasu. Albo zasiedlą łóżeczko razem z małym :)

deszcz zaczął padać, zrobiło sie chłodniej, może będzie szansa na spanie!

ja wlasnie sie klade, pogralam, moja pora na zasniecie jest teraz wlasnie :)

k8libby tez mysle ze moje beda uciekac, starszy jest spokojny, ale boje sie ze z racji tego ze lubi spokoj to moze pacnac lapa albo ugryzc dzieciaczka(on ma manie taka, ze jak mu sie nie podoba to gryzie) a mala to znowu ciagle w kupe swoja wlazi i dlatego sypialnia zamknieta dla niej, wiec i tym samym dla niego...
co ja mam z ta lola to masakra, ona po 3razy wali kupe i 3razy jest od kupy, codziennie czyszcze wykladzine przy toalecie... musi wyrosnac po prostu z tego, makabra po prostu
ja chce juz rodzic, 8dni do terminu, generalnie to 1 wg usg, nie mam sily juz

reklama
Dzien dobry ;)

K8- dzieki za porade ale ona uparta jak osoiol dzisiaj w nocy wylawilam ja z 6 razy specjalnie jej poslanie mieciutkie i puchowe polozylam kolo naszego lozka ale nie pomoglo wyczula ze zmruzylam oko i hop, najgorsze ze sie wslizguje pod koldre od razu nie wiem jak ona tam oddycha. masakra

Kruszki - Nie zamierzam spac z malym nie nie, chociaz czasem moze zdazyc sie taka zla noc ze mnie wykonczy placzem i poprostu padne z nim ale to tylko najgorszy scenariusz moze przedstawic. Poprostu pomyslalam juz wczesniej zeby oduczyc ja tego nawyku ale bym musiala cala noc nie spac. nie raz wystaawialismy ja za drzwi sypialni to na zlosc zlala sie na schodach i ze 2 kupy zrobila ;/

Od wczoraj bylam w toalecie 6 razy i caly czas czuje parcie na kupke :( gazow co nie miara i brzuszek napiety ciekawe czy to jakies zatrucie czy Ollie sie szykuje. na 11 mam wizyte z polozna to podpytam o pare rzeczy ;)

Do góry