reklama
Doti jedyne wyjście to wyprowadzka od teściowej, byle dalej. Współczuje. Więcej nie napiszę, bo musiałabym obrazić albo teściową, albo Twojego męża.
Domi witaj :-)
Szczęsliwego Nowego Roku życzę i lecę się szykować, bo do brata jedziemy :-) ps. u mnie w bloku w sklepie( carrefour) nie mają ŻADNEGO szampana bezalkoholowego....
Domi witaj :-)
Szczęsliwego Nowego Roku życzę i lecę się szykować, bo do brata jedziemy :-) ps. u mnie w bloku w sklepie( carrefour) nie mają ŻADNEGO szampana bezalkoholowego....
Black_Opal
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku Kochane :*
OOO widzę że jestem pierwsza w nowym roku
Witajcie Dziewczyny w 2012!!!! Życzę aby przyniósł on nam wszystkim śliczne zdrowe bobaski.
Ja wczoraj wysiedziałam spokojnie do 0:30 wypiłam szampana bezalkoholowego, zjedliśmy dobrą kolację i poszliśmy puszczać fajerwerki z ogródka. Potem Amelka poszła spać a my oglądaliśmy filmy do północy, jestem w szoku że wytrzymałam i nie zasnęłam po drodze. Dziś rano spałam do 9:00 nie licząc dwóch pobudek na siku.
Mdłości dziś rano prawie nic więc ze makiem zjadłam śniadanie. Cycki nadal obolałe i jak balony. We wtorek wizyta usg matko cieszę się i boję strasznie. Piszcie co u was bo mi smutno.
Witajcie Dziewczyny w 2012!!!! Życzę aby przyniósł on nam wszystkim śliczne zdrowe bobaski.
Ja wczoraj wysiedziałam spokojnie do 0:30 wypiłam szampana bezalkoholowego, zjedliśmy dobrą kolację i poszliśmy puszczać fajerwerki z ogródka. Potem Amelka poszła spać a my oglądaliśmy filmy do północy, jestem w szoku że wytrzymałam i nie zasnęłam po drodze. Dziś rano spałam do 9:00 nie licząc dwóch pobudek na siku.
Mdłości dziś rano prawie nic więc ze makiem zjadłam śniadanie. Cycki nadal obolałe i jak balony. We wtorek wizyta usg matko cieszę się i boję strasznie. Piszcie co u was bo mi smutno.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no i zaczął się kolejny dłuuuugi rok :-) oby dla nas wszystkich szczęśliwy!
Ja też w szoku, że dotrzymałam do północy, Natka obudziła się na fajerwerki, myślałam, że się będzie bała a ona patrzyła przez okno jak zaczarowana :-) Dziś dzień lenia, lody i karmi malinowe pod pledzikiem ;-)
Ja też w szoku, że dotrzymałam do północy, Natka obudziła się na fajerwerki, myślałam, że się będzie bała a ona patrzyła przez okno jak zaczarowana :-) Dziś dzień lenia, lody i karmi malinowe pod pledzikiem ;-)
Witam i ja w nowym roku Wszystkiego dobrego Zeby ten rok byl dla nas wszystkich szczesliwy i zebysmy wszystkie w lecie tulily nasze babelki Heh a ja mam niby ciazowe dolegliwosci ale jakos nie dociera do mnie ze jeszcze raz czeka mnie porod itd A ja spedzilam koniec dnia calkiem milo bo tesciow nie bylo w domu i bylismy tylko we trojke Wreszcie bylo tak jak chcialam bo zawsze maz pil z tesciami szampana a mi sie marzylo zeby byl wtedy tylko ze mna No i teraz tak bylo milo...A dzis czuje sie jakbym miala jakiegos kaca po tym jak wczoraj beczalam do 16 bo nie bylo spokoju ze strony meza i tesciow Kurcze mi juz przy chodzeniu albo wstawaniu dokuczaja wiazadla W 1 ciazy od 2 trymestru meczylam sie z nimi Ani chodzic ani przekrecic sie nie moglam Myslalam ze w 2 to juz bede miala z tym spokoj a tu lipa ciekawe dlaczego tak mam czy to zasluga tylozgiecia czy tego ze nie cwiczylam wogole i mam duzy brzuch slabe miesnie No wlasnie apropo brzucha czy wy tez macie taki twardy brzuch powyzej pepka?bo ja mam jak skala twardy a ponizej pepka flak normalnie
kakakarolina
Fanka BB :)
Kochane w nowym roku samych szczęśliwych chwil
Doti z tymi brzuszkami to różnie jest, ja mam taki twardszy ale u dołu poniżej pępka. Wiesz nie przejmuj sie tesciami a mężą zapytaj czy planuje wspólne życie z mamunią czy z tobą? teściowa jest zwyczajnie o ciebie zazdrosna i dla tego buntuje syna. Ja bym nie pozwoliła aby mój M się tak zachowywał. Weź tupnij nogą i dość tego dobrego a teściowa niech po swoim mężu jeździ a od was niech nie odp....
Matko jaki leniwy dziś dzień nuuuddyyyy.
Ale jutro od rana pobudka bo Amelka do szkoły a my z M mamy parę spraw do załatwienia i jeszcze kurna ksiądz po kolędzie jutro przychodzi. NIe cierpię tego.
Matko jaki leniwy dziś dzień nuuuddyyyy.
Ale jutro od rana pobudka bo Amelka do szkoły a my z M mamy parę spraw do załatwienia i jeszcze kurna ksiądz po kolędzie jutro przychodzi. NIe cierpię tego.
reklama
[...] jeszcze kurna ksiądz po kolędzie jutro przychodzi. NIe cierpię tego.
Hehehe, o tak, u mnie też zwykle wiąże się to z dziwnym popłochem ;-)
dotki Cieszę się, że sylwester się Wam udał . Oby stanowił dobry prognostyk na nowy rok! Ponoć jaki wieczór sylwestrowy taki cały rok! Życzę Ci tego z całego serca.
Ja zaś tej nocy dzielnie wyrobiłam do 12, o północy spożyłam do spółki z mężem truskawkowe Piccolo. Niestety nie udało się go stosownie "odpalić", pomimo schłodzenia i wstrząśnięcia ;-) Potem biesiadowaliśmy razem jeszcze do 3 30 i o dziwo zachowałam dobrą formę do końca. Nie jest do końca tak źle z moją formą
Dzisiaj zaś dzień klasycznego lenia. Przewalam się od rana z boku na bok, z fotela na kanapę, w ostateczności z pokoju do kuchni :-)To jest życie!