reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

nie spie i jeszcze mi net nie chula. wyc mi sie chce do ksiezyca. ostatnie tygodnie spokoju i zamiast sie wyspac to sie morduje. leze w duzym pokoju z wiatrakiem. kakao juz wypite. co tu począć dziewczęta. mlody jeszcze teraz ma czas aktywnosci po maxie. buuuuuuuuu

reklama
w calym otwarciu najlepsze bylo jak krolowa pokazali jak dlubala w paznokciach jak wielka brytania weszla :D
hahahahah
bardzo podobala mi ceremonia, super, naprawde wymagalo to duzo pracy od wielu ludzi, widowisko genialne
glowa mnie boli i 3raz dzis czyscilam kibelek bo lola weszla znowu w kupe i wszedzie lapki brazowe :D
do jutra dziewczynki :*

dzień dobry dziewczynki! a ja wczoraj poszłam wcześnie spać bo mieliśmy rano jechać na grzyby ... znaczy jedziemy ale trochę spóźnieni! Koszyki gotowe :-) pierwszy raz w życiu wyciągnęłam mojego na grzyby!! ciąża jednak czyni cuda;-)

Miłego dnia!

haj.. widze ze nie tylko ja na bezsennosc cierpie :p
plecy mnie bola i krocze cale ajjjj wczoraj emka wykozystalam... dzis tez to uczynie bo nawet milo bylo :-D

SummerBaby - jak Ty sie kobitko bedziesz schyloac po te grzyby.... niezle wyzwanie sobie postawilas :p

Blonka- tez cierpie na bezsennosc, a jesli chodzi o plecy to mam caly czas straszne bole, wrecz nie do opanowania.

Bardzo chce juz urodzic, mam dosc juz! chodze jak niepelnosprawna bol plecow straszny... Nogi i stopy mialam wczoraj tak spuchniete ze w zyciu czegos takiego nie widzialam.
Musze dzisiaj gdzies wyjsc z domu do ludzi bo sie zamknelam w nim i stekam caly czas ;)

Gratuluje wszytkich nowych Malutkich Dzieciaczkow ;)

A u nas burza i ulewa :)
Obudziła mnie i koty. Jeden mój kotopies przytargał sobie kuleczkę z papieru i kazał rzucać :) Pan Mąż się obudził i kazał "wypier****ć" z sypialni :p
Mieliśmy grillować u mamy, może przestanie padać.
Ceremonia super, bardzo przemyślana. Jaś Fasola by genialny :)

Noc była ciężka, cały czas wiatrak chodzi, pomimo deszczu nadal nie ma powietrza, może się coś zmieni bo od 6 pada.
Jakoś zasypiam, ale przebudzenia na siku i zmianę boków są bolesne. Nie mogę się podnieść, jest mi potwornie ciężko. Jeszcze jak zastygnę tak w jednej pozycji, to potem jestem taka skostniała, że mnie wszystko boli...

Jeszcze nie dzisiaj, nie jutro, ale w przyszły weekend to chciałabym urodzić, już mam strasznie dość.

Blonka- tez cierpie na bezsennosc, a jesli chodzi o plecy to mam caly czas straszne bole, wrecz nie do opanowania.

Bardzo chce juz urodzic, mam dosc juz! chodze jak niepelnosprawna bol plecow straszny... Nogi i stopy mialam wczoraj tak spuchniete ze w zyciu czegos takiego nie widzialam.
Musze dzisiaj gdzies wyjsc z domu do ludzi bo sie zamknelam w nim i stekam caly czas ;)

no ja sie bujam ze skurczami co 6 minut... od 6 prawie nie spie... plecy krocze pachwiny i jakby bol na miesiaczke... sama nie wiem i brzuch twardy... ale juz kiedys mialam regolarne tylko mniej bolące.. a wlasciwie tamte nie byly bolace.... moze nospe wezme i prysznic cieply to przejdzie..

Blonka - to moze Ci sie wlasnie cos zaczyna jak co 6 minut regularnie. Ja bym nie brala nospy , jeszcze po obserwowalabym sie chwilke i jak nie przyspieszy to wtedy znieczulacza dac... uhhh powodzenia, nawet nie wiesz jak ja juz bym chciala zeby mnie dorwalo ;)

reklama
hej;)

uuu widze zniecierpliwienie, to jedna z cech zblizajacego sie terminu chyba ;)) kazda juz nie moze sie doczekac i obserwuje wszelkie mozliwe objawy. Tez bym tak robila,gdyby nie fakt ze za 6 dni mam planowana cesarke ;) Objawow mam kilka ale pewnie urodzilabym po terminie gdyby nie cc. Jeju to juz tylko 6 dni:tak:

Ciesze sie ze przybylo nam kilka cudownych i najwazniejsze zdrowych dzidziulkow, gratuluje dziewczyny!!

Ja rowniez ogladalam otwarcie, niesamowicie zrobione show. Maz rozwinal ekran z sufitu i ogladalismy z projektora, czyli na 160 calach plus wlaczyl swoje naglosnienie i dziewczyny czulam sie jakbym tam byla ;))) Narobilam mase zdjec i filmikow. Tak sobie pomyslalam ze Natka urodzi sie za kilka dni wiec bedzie dzieckiem Olimpijskim, do tego w dzien otwarcia Olimpiady byly jej imieniny! Kiedys pokaze jej te zdjecia i filmiki ;)
A numer z krolowa tez przyuwazylam ;))) Zrobilam nawet zdjecie ;)

A dzis u mnie relax,jako ze to ostatni weekend moj i meza jako 2osobowa rodzina. Juz w nastepny bedzie z nami Natuska.

buziaki !

Do góry