reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Wszystko ma znaczenie: skład spermy działa na szyjkę, działanie mechaniczne swoje robi, a orgazm też jest ważny bo wydzielają się hormony...tak więc...bez orgazmu to już nie to samo...

reklama
O to ja znowu muszę TZ zagonić do roboty. Bo jakiś przestój mamy, chyba obojgu się nam nie chce. A z orgazmem to zawsze można sobie jakoś pomóc przecież jak nie będzie tak super namiętnie samo z siebie ;-)

Niektorym dziewczynom z twardymi szyjkami ,lekarze zlecali prostaglandyny w zelu zeby zmiekczyc,zgladzic szyjke.Ale mowili ze to sztuczne a w spermie naturalne wiec lepsze.
Moje dwie kobity spia,ciekawe co beda robic w nocy.Chyba kolejna noc bezsenna mi sie szykuje.
Od jutra musze zaczac zdrowiej sie odzywiac bo dzis wpierdzielam same slodcze i czekolay a przeciez nie mozna.
Mam do zrzucenia 7 ciazowych kg i ze 4 jeszcze dodatkowych by sie przydalo.
Musze Kegla cwiczyc bo nie moge doleciec do kibla,zwieracze nie dzialaja jak nalezy przez to rozciagniecie
Ta moja luizka wydaje mi sie teraz juz taka duza jak na nia patrze a do niedzieli jeszcze byla malutka:sorry2:

Doti bo teraz Luizka jest juz starsza siostra i bidulka musi sie do tego przzwyczaic;-)
Jesli chodzi o sperme to chyba rzeczywiscie to dziala, bo niby rozwarcia nie mam, wszystko pozamykane a szyjka miekka(gotowa do porodu):-D

Aia, Cześ albo połknął albo wyksztusił tą osę, wygląda zdrowo, apetyt dopisuje a to w przypadku Goldena baaardzo ważne – za jedzenie dadzą się pokroić. Także chyba mu nic nie jest ;-)

Błonka
, wczoraj skończyliśmy zajęcia w SR i nawet dostaliśmy dyplomy! Na porodówce mniejszy ruch od poniedziałku – także śpiesz się dziewczyno! W weekend nie nadążają z pralnią więc często proszą rodziców o doniesienie swoich ubranek – ja profilaktycznie kilka bodziaków zapakowałam. Zastanów się też nad tym.

Dzag, trzymam kciuki za Wasze uczenie się karmienia, to nie takie proste jak by się mogło wydawać :baffled:Powodzenia! Tylko jedz coś i może witaminami się suplementuj. Ja słyszałam że powinno się kontynuować po porodzie te ciążowe witaminy – nie wiem czy prawda. Ale zaszkodzić chyba nie zaszkodzą ?

Katjusza, powodzenia! Już tak niewiele godzin dzieli Cię od przytulenia swojego maleństwa…. Czekamy na wiadomości i trzymamy kciuki!!!

ja dzisiaj niewiele oprócz pazurów zrobiłam, hehe... coś tam robię, kręcę się po domu ale niewiele z tego wynika.
Boshhhheee... to jeszcze dwa, trzy tygodnie i nic już nie będzie takie samo, strach mnie ogarnia. Oczywiście cieszymy się i jesteśmy podekscytowani ale równocześnie mamy tyle znaków zapytania no i rozpuszczeni jesteśmy na maksa, tyle lat żyliśmy tylko dla siebie, bez spinki - praca, czas wolny, pies - wokół tego toczyło się życie a wszystko teraz zejdzie na drugi plan. Obyśmy dali radę :szok:

Ja mam wilczycę, która jest osowym smakoszem. Szuka ich, żeby je chapać zębami i szatkować, ma 15 lat i jeszcze żadna jej nie ugryzła.
My się z mężem na kanapach wylegujemy. Wiatrak chodzi w koło i nas owiewa.
Jutro tez basenowo, jadę na cały dzień do mamy, bo w domu bym nie wytrzymała. Będę się pławić jak foczka :p
poopowiadam Wam o tym jutro :ninja2:

ano ciekawe, tez sie wlasnie zastanawiam!
a ta prosta-costam-glandyna to szyjke zmiekcza glownie, ale ze skurcze tez powoduje to nie wiedzialam. chyba ze ten "masaz" przy okazji dziala wspomagajaco ;)
doti, witaj spowrotem. domyslam sie, ze Ci teraz bardzo ciezko, ale jak dziewczyny pisza, na pewno uda Ci sie Luizce wytlumaczyc o co chodzi z Milenka, tylko potrzeba troche czasu na to.
katjusza, wiem ze juz pewnie jestes na oddziale, ale kciuki trzymam! i za emke i wiole i malinkeizi tez! :)

reklama
Do góry