reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

dzag dzielnie walczysz o laktację i karmienie Tymka, super :). Mam nadzieję, że się Wam uda. Trzymam kciuki z całych sił. Co mleko mamy, to mleko mamy. A że maleńkie dziecię - istota niepojęta - to fakt :). Szczęśliwie z każdym dniem coraz bliższa naszej percepcji :).

Mart też mam jutro gina z rana. Też się dzisiaj już wyszykowałam ;). Miłej imprezy. Rozumiem ból przy szafie, ostatnio zupełnie nie mam się w co ubrać :/. Wyglądam we wszystkim jak opięty szmatami klocek.

Wiecie co...Zabolało mnie przed kilkunastoma minutami bardzo, bardzo. Na dole, tuż nad miednicą, jakby mnie ktoś ścisnął żelazną obręczą o_O. Przytrzymało paręnaście sekund i puściło, za kilka minut znowu. Może to są skurcze? Nie mam pojęcia, ale blady strach na mnie spłynął, bo walnęło naprawdę bo byku, a ja jakoś szczególnie na ból wrażliwa nie jestem. Teraz już cisza.

reklama
No to sie Mala di ocierpi.Wiem co to znaczy oxy a jeszcze jak rozwarcie powoli idzie to juz calkiem.Tak to jest jak szyjka twarda.Jak rodzilam ,dziewczyna obok miala tak ze ja oxy nie bardzo ruszala .Polozne sie smialy ze widac ze tz proznowal,i ze powinien w szpitalu byc pokuj,,schadzek''Tak wiec kobitki miziajcie sie do znudzenia.Na pewno to nie pojdzie na marne,bedzie wam latwiej rodzic.A i te co mialy anemie niech lykaja zelazo mimo ze wyniki sie polepszyly,zeby potem nie trzeba bylo krwi przetaczac.
Wiem ze powinnam duzo tlumaczyc itd ale to takie trudne bo Milenka taka kruszynka a ta ja nagle cap za glowe,nozke z calej sily.
o kuzwa.wlasnie sobie odciagalam pokarm tzn probowalam bo cyc mnie bolal ale nic nie lecialo.Teraz tak sobie pisze,pisze ,patrze a tu cala bluzka mokra.Kurde nie dosyc ze malo to jeszcze na bluzke ucieklo noszsz,,

irisson, do się tyczy nóg i rąk??? Bo ja u rąk to nie maluje - mam zawsze połamane przez rzucanie patoli psu ;-)

a mi mowili ze mozna nawet tipsy miec :p i ze nie trzeba bedzie ich na gwałt zgryzac hehe... i ze jakby trzeba bylo cc to lekarze sobie poradza jak nie bdzie widac siwiejacych paznokci :p tak mowila mi polozna na SR :)

summerbaby a jak tam w SR? Wy juz po czy jeszcze w trakcie? :)
ja się widzialam z Kasią wczoraj w szpitalu jak bylam u anestezjologa i na porodówce :)

A z tym że współżycie przed porodem wspomaga rozwieranie potem szyjki, to chodzi o to że "coś tam gmera" i o to że nasienie ma takie działanie? czy również ma znaczenie to, czy my mamy orgazm i te skurcze które podczas jego występują? Pytam, bo przecież jak wiadomo orgazm nie występuje zawsze, ale mogę się poświęcić jeśli już nawet teraz mi się nie chce, dla dobra sprawy. Czy bez orgazmu to nie ma po co? Mam nadzieję, że rozumiecie moje pytanie.

Ja już po obiedzie, a teraz jedziemy na 19 na imieninową kolację szwagierki bo Anna:-), jak nie pęknę to doczytam Was wieczorem:-)

MieMie, tu masz fajnie napisane jak sklarować masło, możesz też kupić takie w wiaderku: Klarowanie Masła

A z tym że współżycie przed porodem wspomaga rozwieranie potem szyjki, to chodzi o to że "coś tam gmera" i o to że nasienie ma takie działanie? czy również ma znaczenie to, czy my mamy orgazm i te skurcze które podczas jego występują? Pytam, bo przecież jak wiadomo orgazm nie występuje zawsze, ale mogę się poświęcić jeśli już nawet teraz mi się nie chce, dla dobra sprawy. Czy bez orgazmu to nie ma po co? Mam nadzieję, że rozumiecie moje pytanie.
Mart :) ja nie mam pojecia :) ale podlaczam sie do pytania bo ja teraz to w ogole nie mam ochoty..........

reklama
Do góry