reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ulala, no proszę malej.di, jednak się udało dzisiaj, superowo :)!

asia się zaczyna ;). U mnie też dzisiaj ruszyło, ścisnęło mnie dwa razy tak, że myślałam, że jako zniosę o_O Ciekawe czy jutro na KTG coś wyjdzie ;).

Wielkie gratulacje dla malej.di!! Byla naprawde bardzo dzielna. Ale fajnie ze mamy kolejna dziewczynke forumowa :-) Ula, teraz chyba rzadko spotykane imie. Asia wyglada na to ze sie zaczyna. K8 tak tu rodza ;-) kurcze asia jak to rzeczywiscie to to chyba Ci zazdroszcze. Ty bez zadnych skurczy na fenku i jak urodzisz zaraz po odstawieniu to Cie nie lubie ;-P mnie meczy od 3 dni ale bez rezultatu :-/ i pewnie jeszcze sie tak pobujam pare dni. No wlasnie tez myslalam o goshy. Nic sie nie odzywa wiec moze pojechala na porodowke. A moze juz jest po :-) czy ktos mial z nia kontakt?

Cześć Mamuśki, my już w domku, dzisiaj wyszliśmy ze szpitala :biggrin2: uff, nareszcie :-(
Nawet nie mam szans was nadrobić, ale jutro postaram się co nieco ogarnąć co u was. chyba, ze któraś chętna na streszczenie? :-D

Leoś jest cudny, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, mogę godzinami siedzieć i się w niego wpatrywać :biggrin2:

Na spokojnie może jutro napiszę więcej co u nas i co się działo do tej pory i poczytam na wątkach co u was, by choć trochę być w temacie.

cześć dziewczyny, nie mam siły nadrabiać
Jakby co- jeszcze jestem w dwupaku, ale już raczej niedługo, zdaniem mojej giny która jest bardzo sceptyczna jeśli chodzi o określanie "kiedy się urodzi dziecko"- do poniedziałku na bank. Skurcze miałam regularne tak jak pisałam wam wtedy rano, potem przeszły całkowicie- gina pociesza mówi że i takie porody na raty się zdarzają. Ale nie męczyłam się całkowicie na marne- szyjka totalnie zgładzona, teraz już tylko rozwarcie, najgorsze (najdłuższy proces) czyli skracanie szyjki mam z głowy. Od 1,5godz znów mnie biorą skurcze, ale jeszcze rzadko, co 20min, jak będą co 10 to mi kazała od razu jechać do szpitala, bo mówi że teraz to już prawdopodobnie pójdzie u mnie błyskawicznie. Więc czekam.....

no witam dziewczynki nocnie :)
ja oczywiscie o tej porze to sie rozkrecam
no wysypujemy sie kazda po koleji :)

dzag Ty staraj sie jesc nowe rzeczy w malych porcjach, tylko uwazaj na wzdymajace, nie mozesz nie pic mleka calkowicie czy kotleta nie jesc, probuj sobie malymi ilosciami jak sie boisz ze maly nie bedzie tolerowal

gosha szczesciaro przynajmniej wiesz ze to juz dwa kroki tylko ;) uwazaj na siebie

ktora polozyla sie spac, asia chyba? trzymam kciuki zeby szybko i gladko poszlo :*

k8libby Ty juz przestan sie tam moczyc w basenie bo zaraz sie wszystkie tam zwalimy Tobie na mala ciazowa imprezke ;)

trzymam kciuki za cesarki i czekam na wiadomosci zebym mogla dalej galerie tworzyc :)

doti dasz rade :* spokojnie jak dziewczyny pisaly, zdjecia pokaz i Luizka zrozumie, moze nie od razu wytlumaczysz ale to dla Niej szok, byla sama a tu jakas dzidzia mame zabiera, wiele dzieci tak reaguje, Luizka to madra dziewczynka i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze :) kazda chwile odpoczywaj i olej ze obiadu nie zrobisz albo ze nieposprzatasz, odpocznij kobieto! kazda wolna chwila na wage zlota u Ciebie

nataszka Kochana ja wiem jak to lezec z musu, jak mam lenia to tak blogo, ale jak faktycznie trzeba to czlowieka nosi :)

pewnie pominelam wiele dziewczyn choc chcialam odpisac wszystkim

caluje Was wszystkie :*

Widzę, że mala.di, poszła za moim przykładem i też Urszulka, jak moja kruszynka, no rzadkie imię ale dla mnie przepiękne. Noc względnie spokojna, brzuch mega twardy i wymioty, nigdzie się nie wybieram na razie:tak: Gin powiedział żeby jechać jak przy skurczach nie zasnę, a zasnęłam więc ok. M wiezie mnie na badania, mam ich ok. 15 do wykonania:-( bo sama nie daje już rady jeździć, skurcz boli najbardziej jak siedzę, chyba przechodzę cały poród jak coś:tak:

ściskam dziewczynki

NO WITAM.........

zdycham z upału więc napisze żę trzymam kciuki za wszystkie dziś 'cesarki':-)

dopijam kawe i wstawiam pranie.

cześć dziewczyny
u nas zachmurzone i zdecdyowanie chłodniej, idziemy zaraz na spacer a potem tylko czekać na dzisiejsze dzidzie z CC :-) Powodzenia dziewczyny!

reklama
Hej dziewczynki. Ja tylko na moment weszłam się pożegnać na kilka dni. Wracam do Łodzi we wtorek na wizytę to wtedy pewnie zajrzę. Ale będzie mi Was brakowało!!! Szczególnie teraz jak tyle się dzieje. Jak wrócę będziemy już miały niezłą gromadkę dzieci. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!!! A szczególnie za dzisiejsze cesarzowe :-) Jakby coś się u mnie zadziało będę pisała do którejś smsa. Może być karolinka?? Bo nie chce sopelkowi zawracać głowy, bo pewnie zajęta swoimi maleństwami. Trzymajcie się dzielnie!!!!

Do góry