kruszki
Fanka BB :)
[
oby i tym razem poszlo szybko
szlam bez boli, odszedl mi czop rano, poszlam, ze strachu skurcze zaczelam zostawac, przebily worek i poszlo raz dwa
wszystko gotowe, wzielam sie w grasc i poprasowalam reszte ciuszkow, wyscielilam koszyk malenstwa, wozek tez, rzeczy poukladane na przewijakowych polkach, jestesmy gotowi
caly dzien mecza mnie szpile wbijane, i takie coraz ciezsze parcie
a w ogole jestem dumna z siebie bo grozil mi porod przedwczesny a tu pieknie donosilam
hehe dokladnie ja piszeszK8 to jest jak dyskusja, czy lepsze są psy czy koty ;-) nie ma co dyskutować
no dziecko sobie do zeba porownuje :/ jakas puknieta i totalnie niedojrzala, daj spokoj i sie nie przejmujAia, jej argument to "a zęba rwiesz też bez znieczulenia?"
no moj pierwszy porod trwal od momentu wejscia do szpitala [po 20.00] do trzymania dzidziusia na rekach [1.17] 5h!Czy mam prawo liczyć na taki poród jak BliKa? 3 godziny, 4 parte i dziecię przy piersi?
Do jakiej istoty wyższej zwrócić się z taką malusią prośbą?
oby i tym razem poszlo szybko
szlam bez boli, odszedl mi czop rano, poszlam, ze strachu skurcze zaczelam zostawac, przebily worek i poszlo raz dwa
wszystko gotowe, wzielam sie w grasc i poprasowalam reszte ciuszkow, wyscielilam koszyk malenstwa, wozek tez, rzeczy poukladane na przewijakowych polkach, jestesmy gotowi
caly dzien mecza mnie szpile wbijane, i takie coraz ciezsze parcie
a w ogole jestem dumna z siebie bo grozil mi porod przedwczesny a tu pieknie donosilam
no mamy nadzieje ze juz zostaniesz a nami!Witam Was Kochane ! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ale tak niestety wyszło ze was zaniedbałamjest mi z tego powodu niezmiernie przykro bo...sama zawaliłam ale natłok obowiązków i i przypadków losowych sprawił że po prostu nie miałam siły pisać.Chciałabym wam tylko napisać ze