reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
mgielka bardzo mocno cie przytulam, mam nadzieje ze sama naturalnie sie oczyscisz, za kilka cykli bedziesz mogla sie starac ponownie. wiem ze to pewnie nie to co bys chciala slyszec ale zaufaj mi, dojdziesz do siebie,czas leczy rany a ty wyplacz sie teraz i smuc ile ci potrzeba. wiem co mowie bo w 22 tc trzymalam w ramionach swojego synka ktory zmarl przy porodzie i tez mialam zal do calego swiata. zycze ci duzo sil

ddaga wtaj, jestesmy na rowni,ten sam termin porodu

anulka na poprzedniej stronie ilona24 dodala link jak poradzic sobie z suwaczkiem

Bardzo wspolczuje Mgielko :(

Ja dzisiaj mialam pierwsza wizyte z polozna zwazyla mnie tylko zapytala czy pale i powiedziala ze okolo 12 tygodnia bedzie dzwonic i umowiumy sie na nastepna wizyte ;/ jestem troszke rozczarowana angielskim NHS ;/

za to wedlug jej obliczen to 6 tygodni i 3 dni ciazy i termin jak narazie na 20 sierpien :)

Mgielka bardzo mi przykro . Zleciła bym jeszcze jedno usg miałas dwa zarodki często jeden sie redukuje samoistnie występują wtedy krwawienia . A drugi normalnie sie rozwija

odebrałam dzis swoje wyniki: mocz, morfologie, VDRL i toksoplazmoze i cukier wszystko mam OK!! grupy nie musiałam robić bo robiłam 19lat temu i tak juz zawsze ten wynik mam:-)

wiecie co ja tez sobie kupiłam przed Świętami "M jak mama" :-) mój mąż jak to zobaczył to patrzył na mnie z otwartymi ustami i dotykał czoło czy przypadkiem temp nie mam:szok::-D no co łudziłam się że może coś nowego się dowiem hihihih

wszystkie dzieciaki w domu bo ferie swiąteczne, idzie oszaleć:-p zamknęłam się w pokoju by odpocząć hihih mąż porządki w piwnicy robi:-p

dzis dowiedzialam sie o ciąży-jestem przeszczesliwa:-) wkoncu sie doczekalam:-) Ps.chyba jestem jakas ciemna ale jak mam wkleic sowaczka,gdzie dokladnie wpisac ten kod

Dziewczyny proszę o radę. Idę jutro na badania: morfologia krwi z rozmazem,glukoza,vdrl,tsh,grupa krwi. Czy te badania wszystkie polegają na pobraniu krwi?Dużo jej pobierają?boję się pobierania krwi jak diabeł święconej wody. Czy muszę być na te badania na czczo czy jest to obojętne.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak badania muszą być na czczo a przynajmniej powinny te wszystkie badania prawdopodobnie zrobią z jednej próbki krwi niema się czego bać musisz się przyzwyczaić bo w ciąży często robi się badania. :-p

Do góry