reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Mgiełka2008 strasznie mi przykro...nawet nie wiem co napisać,bo żadne słowa nie będą adekwatne...:(

Ja jutro mam pierwszą wizytę u gina i strasznie się boję czy wszystko jest dobrze...zastanawiam się też czy zrobi mi usg i czy mój mąż będzie mógł przy tym być...

reklama
Ja jutro mam pierwszą wizytę u gina i strasznie się boję czy wszystko jest dobrze...zastanawiam się też czy zrobi mi usg i czy mój mąż będzie mógł przy tym być...

Masz prywatnie czy w przychodni jakiejś wielkiej?? Wydaje mi się, że będzie mógł być, bo nigdy nie wiadomo o co chodzi, może razem chcecie się przebadać? Poza tym tatuś dziecka też chce zobaczyć dzidzię;) Mój chłop tez wszedł ze mną do gabinetu, co prawda widać było tylko pęcherzyk, ale i tak się cieszył;)

Myślę, że ze spokojem wpuści też męża;)) Ja tez tak chodze, jakpotrzebuję to ide do nirgo prywatnie jak na odległy termin to na nfz:D
Tylko wiesz, weź mężowi chusteczki:D Ooo, a Ty z Poznania widze jesteś:)

witam sie :)
mgiełka ojjjj jak ja doskonalę Cię rozumiem !!!!!!!! przechodziłam to nie raz niestety, i ja tez miałam żal do innych ze są szczęśliwy ze dlaczego nie ja moge być....itd, ale z czasem ból jest znośny, wiem ze teraz to takie nierealne ale tak bedzie, życzę dużo siły kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!! widzisz ja tez mam synka a poroniłam 3 razy, wiec zobacz ze jednak można być w zdrowej ciąży!!!!!! mnie kazdy mówił ze lepiej ze tak wcześnie roniłam a nie np w połowie ciąży, ja wiem ze to prawda ale wtedy miałam chęc udusić kazdego kto tak mówił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz daj sobie czas na żałobę, płacz jesli chcesz, masz do tego prawo !!!! z czasem bedzie Ci lżej!!!!! naprawde !!!!!!!!!!! nigdy nie zapomniesz ale bedziesz mogła żyć normalnie !!!!!!! tulę Cię skarbie , trzymaj sie dzielnie, mam nadzieje ze sama sie oczyścisz, bo wtedy szybciej mozna sie starać po ok 3 pełnych cyklach, !!!!!!!!

witam nowe mamusie :)

u mnie straszna noc,wczoraj postawiłam małemu bańki bo kaszle od ponad miesiąca a po nich dostał takiego ataku kaszlu w nocy ze szok, nie spałam tylko czuwałam nad nim, od rana to samo, ale chyba tak jest ze po bańkach choróbko wychodzi i nasilają sie objawy !!!!!!! za 2 dni powtórzę bańki i mam nadzieje ze bedzie juz dobrze, !!!!! bo zadne syropy mu od miesiąca nie pomagają !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry