reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej
Wczoraj tylko troszke napisalam wiec dzisiaj sie postaram wiecej ...
rosean: gratulacje dla Mai ze woła siii :)

Luizka: Widze ze udany dzien od rana:) No i dobrze ze udało wam sie dostac tak szybko na rehabilitacje :)

Madzia: zapracujesz sie:) Oby szef szybko zmądrzał bo wykonczy was...

A u nas dzisiaj tez wszystko ok Wiki sie zmadrzyła i nie chce spac w łóżeczku tylko u nas w łóżku.
Pozdrawiam...

reklama
Super Pajko bardzo sie cieszę, że z dzidzią ok. Widzisz niepotrzebnie się negatywnie nakręcalaś. To na kiedy masz termin?
Mały dzisiaj ni z gruszki ni z pietruszki zaczął gorączkowac, ubieramy sie na dwór, nagle zaczął ryczec no i okazało sie że ma 38.4. Innych objawów jak narazie brak. Ręce opadają..

Super Pajko bardzo sie cieszę, że z dzidzią ok. Widzisz niepotrzebnie się negatywnie nakręcalaś. To na kiedy masz termin?
Mały dzisiaj ni z gruszki ni z pietruszki zaczął gorączkowac, ubieramy sie na dwór, nagle zaczął ryczec no i okazało sie że ma 38.4. Innych objawów jak narazie brak. Ręce opadają..

termin mam na 16 wrzesnia:) zdrówka dla synka

Witam,
ja dziś jestem pierwszy dzień na bezrobociu :-( gość, który mi zawracał głowę żebym przyszła do pracy okazał się totalnym burakiem. Nawet nie miał odwagi zadzwonić i powiedzieć, że sprawa nieaktualna, tylko majster zadzwonił do mojego M...żenada i totalny brak kultury....szkoda słów...Marcin szaleje w domu, bo straszne nudy jak się nie wychodzi na dwór :-( zwłaszcza, że jest sporo śniegu i lekki mróz, więc świetna pogoda...no ale cóż, jak trzeba siedzieć w domu, to trzeba.
Misssi zdrówka dla Małego!
kaarolina Marcin w nocy przychodzi na cyca do nas do łóżka i już Go nie odkładam do łóżeczka. Czasami jest to 1:30, a czasami 4:30 ale już się nie mogę doczekać kiedy prześpi całą noc ;-)
roseann gratki za siii, my mamy teraz dziwny okres, bo mówi sii ale często oszukuje albo wstaje z nocnika i robi siii np na dywan lub łóżko ;-)
luizka dobrze, że rehabilitacja już niebawem :-)
Miłego dnia!

agulek: nasza Wikunia jak jest chora to cała noc spi z nami. A teraz jak spi w łóżeczku to sie budzi co jakis czas. A od dzisiaj spróbuje ja połozyc na drugie łóżko bo sa dwa w pokoju i zobaczymy czy bedzie lepiej spała..

Pajka- super ze z dzidzią ok:)
Missi - jak mały??

Dzis bylismy przed poludniem na godzinke na dworzu maly pobawil sie z kumplami na placu a potem w domu padl i spal 3 h;) Dzis wraca M wreszcie ;) Kurcze taka pogoda mrozna to chociaz troche sniegu dla dzieciakow mogłoby spaść :( A my od pon rechabilitacja 2 tygodnie jezdzenia a pozniej nastepne skierowanie troche mnie przeraza codziennie isc taki kawal na przystanek bo tu takie polne drogi wiec niewygodnie sie jedzie ..ale mam nadzieje ze jakos to bedzie::tak:A tak to nic nowego rozwazam od wrzesnia pojsc na studium wieczorowe rechabilitacja i masaż ale ciagle sie zastanawiam czy wieczorowe czy zaoczne.

kaarolina trzymam kciuki za staranka, może się udało? Pewnie na dniach się okaże? A jeśli chodzi o Wiki, to może faktycznie w drugim łóżeczku będzie Jej się lepiej spało.
A ja się jakoś dziwnie czuję...tzn psychicznie...jakiś dołek mnie łapie :-( i dodatkowo muszę siedzieć w domu :-(

reklama
Do góry