reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Mogłabym:
-pozmywać naczynia
-posprzątać ze stołu
-pościerać kurze
-poczytać
-umyć podłogi
-zrobić porządek w łazience
-właczyć pralkę
-pojechac do babci
-podlac kwiatki

ale mi sie nie chce...zjem sobie za to dwie parówy z ketchupem.

Ciamajdka - Mamy tak samo heh tez wiele rzeczy na mnie czeka np.sterta ubran ktora rosnie z dnia na dzien ale ja czekam az chyba spadnie albo pojade do szpitala to Mek ulozy hehe

aaa, zapomniałabym, ale wybaczcie-już mi się w oczy nie rzuca:-D
dwa dni temu praleczka wyprana, a na suszce rzeczy do dzisiaj sie wietrzą...

Pajko cos mi to dzieciaczkiem pachnie:)))))))

edit: łeee, nie mam nosa...
Kasia lepiej w domu niż w szpitalu!!!

Ostatnia edycja:
hej hej .... a ja sobie pospałam :)))))))))))))) idzie do nas burza mam przynajmiej taka nadzieje bo jestem strasznie ospala dzis na obiadek mam pierogi z kapusta i grzybkami i do podgryzienia fasolka mniam mniam ... kochane pojawie sie jutro moze bede miala lepsza wene do pisania....

gratuluje prawdziwej sierpniowce... jolantafrom - wielkie gratulacje

tak wiec do jutra ;-)

widzę, że nie tylko u mnie króluje hasło: żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :-p

Grzmiało, grzmiało i tyle ooo :wściekła/y: idę się położyć, bo cosik w krzyżu mnie napinadala :sorry:

gratuluje orginalnej sierpniówce :-)

aaa dziewczyny jak będziecie układały maluchy do snu tzn. bo ja chciałam tak normalnie (wysoko główka, dużo miejsca pod nóżkami) ,ale ostatnio często się spotykam z opinią, że nózki mają być jak najbliżej szczebelków :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczny! Dzieki wszystkim za gratulacje, jestem z malym od wczoraj a dokladnie od godz. 12 w domku! Miloszek Jest przesliczny i rekompesuje wszelkie dlugie bolesci! Teraz trenujemy intesywnie karmienie piersia , gdyz mam malo mleczka i chyba malo wartosciowe a maly moj chcialby jesc 24 na dobe , caly czs przy cycusiu, no i musialam go w nocy dokarmic bo nie mialam juz sily!!!:no::happy::-):-):-)
Gratulacje wszystkim innym swiezo upieczonym mamuskom

Do góry