reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Mogłabym:
-pozmywać naczynia
-posprzątać ze stołu
-pościerać kurze
-poczytać
-umyć podłogi
-zrobić porządek w łazience
-właczyć pralkę
-pojechac do babci
-podlac kwiatki

ale mi sie nie chce...zjem sobie za to dwie parówy z ketchupem.

Ciamajdka - Mamy tak samo heh tez wiele rzeczy na mnie czeka np.sterta ubran ktora rosnie z dnia na dzien ale ja czekam az chyba spadnie albo pojade do szpitala to Mek ulozy hehe

aaa, zapomniałabym, ale wybaczcie-już mi się w oczy nie rzuca:-D
dwa dni temu praleczka wyprana, a na suszce rzeczy do dzisiaj sie wietrzą...

Pajko cos mi to dzieciaczkiem pachnie:)))))))

edit: łeee, nie mam nosa...
Kasia lepiej w domu niż w szpitalu!!!

Ostatnia edycja:
hej hej .... a ja sobie pospałam :)))))))))))))) idzie do nas burza mam przynajmiej taka nadzieje bo jestem strasznie ospala dzis na obiadek mam pierogi z kapusta i grzybkami i do podgryzienia fasolka mniam mniam ... kochane pojawie sie jutro moze bede miala lepsza wene do pisania....

gratuluje prawdziwej sierpniowce... jolantafrom - wielkie gratulacje

tak wiec do jutra ;-)

widzę, że nie tylko u mnie króluje hasło: żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :-p

Grzmiało, grzmiało i tyle ooo :wściekła/y: idę się położyć, bo cosik w krzyżu mnie napinadala :sorry:

gratuluje orginalnej sierpniówce :-)

aaa dziewczyny jak będziecie układały maluchy do snu tzn. bo ja chciałam tak normalnie (wysoko główka, dużo miejsca pod nóżkami) ,ale ostatnio często się spotykam z opinią, że nózki mają być jak najbliżej szczebelków :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczny! Dzieki wszystkim za gratulacje, jestem z malym od wczoraj a dokladnie od godz. 12 w domku! Miloszek Jest przesliczny i rekompesuje wszelkie dlugie bolesci! Teraz trenujemy intesywnie karmienie piersia , gdyz mam malo mleczka i chyba malo wartosciowe a maly moj chcialby jesc 24 na dobe , caly czs przy cycusiu, no i musialam go w nocy dokarmic bo nie mialam juz sily!!!:no::happy::-):-):-)
Gratulacje wszystkim innym swiezo upieczonym mamuskom

Do góry