reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Mi wychodzi, że jestem w 7 tyg ciąży, ale chociaż pracuję w banku to zawsze się gubię w tych cyferkach:baffled:
Dziewczyny ja mam dzisiaj kiepski dzień, przeczytałam ciężki wątek o stracie dziecka w dniu porodu przez jedną z forumowiczek, prawie 600 stron przemaglowałam:confused: i naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza.... :baffled: i taka strata... cięzko mi dzisiaj...

Ja też myślę, że będzie druga dziewczynka:tak: Co za wróżba obrączkowa? Nie znam:blink:
a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopak

a z kalendarza chinskiego wyszła mi dziewczynka w którym tc mozna poznac płec dziecka?/

Mi wychodzi, że jestem w 7 tyg ciąży, ale chociaż pracuję w banku to zawsze się gubię w tych cyferkach:baffled:
Dziewczyny ja mam dzisiaj kiepski dzień, przeczytałam ciężki wątek o stracie dziecka w dniu porodu przez jedną z forumowiczek, prawie 600 stron przemaglowałam:confused: i naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza.... :baffled: i taka strata... cięzko mi dzisiaj...

ja mysle pozytywnie atakie hstorie mnie dołują :-( wole myslec pozytywnie tak samo niektóre kobiety tracą ciąże w 16-25 tc a podobno do 3 miesiąca jest ryzyko ... niby tak mówią, ale moje zdanie jest takie, ze trza uwazac całą ciążę

Nie smuć sie. Niestety tragedie sie zdarzają. Ale musimy patrzeć pozytwynie w przyszłosć.
Pajkaa -pewnie że trzeba uważać, ale na większosć rzeczy nie masz wpływu. Poprostu trzeba mysłeć pozywtywnie

Mnie z takiej wróżby wyszła dziewczynka, ale mam przeczucie, że chłop będzie:tak:
Ja piję sok jabłkowy i bananowy jak na razie jest ok zobaczymy za 2 dni :-Dnapewno się to zmieni:-)

my z M sie smiejemy, ze u nas mogłaby byc dziewuha bo wszystcy znajomi mają synów :-D

Kasikz pewnie, ze tak, niestety los czasami bierze w swoje rece nasze zycie

Kasiu ja też tak jeszcze do niedawna miałam, nawet woda odpadała, odwodniłam się niesamowicie, piłam taki biedny rosołek, to był mój jedyny płyn, prawie nie siusiałam i myslałam, że zwiędnę, ale spokojnie to na pewno minie, już piję herbatkę:) i oczywiście mleczko:) Pamiętajcie 4 chude szklanki mleka dziennie:) żeby ząbki nie psuły się:)

Jak ja bym chciała przyspieszyć czas, jeszcze tyle miesięcy wyczekiwań, niepewności......

a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopak

a z kalendarza chinskiego wyszła mi dziewczynka w którym tc mozna poznac płec dziecka?/

Podobno już w 13 tygodniu można zobaczyć płeć, ale częściej przy chłopcu:tak:

reklama
Do góry